O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Primul gand al fetei a fost sa vada daca sentimentele ii sunt impartasite si in ce masura, astfel a stat de vorba cu acest extraterestru pentru a intelege care ii sunt intentiile, ce gandeste, cum gandeste.. iar vazand ca modul lui de a gandi este asematator cu al ei s-a deschis foarte mult in fata lui incepand sa petreaca mult timp cu el, desi dupa prima seara in care l-a gazduit extraterestrul a plecat putand sa isi poarte singur de grija iar locuinta fetei nefiind cea mai potrivita pentru el, neputand sta acolo datorita faptului ca nu suporta prea mult spatiile inchise.. si nici nu vroia sa ii creeze probleme fetei.

Prefera sa doarma sub cerul liber, sa priveasca stelele, sa fie in natura.. printre pomi si flori, iubind toate vietatile si natura nespus de mult, mai ales ca pe planeta lui nu a avut ocazia sa vada asemenea peisaje superbe care sa ii incante simturile.

Datorita faptului ca fata se afla deja intr-o relatie care dura de multi ani, nu putea fi vazuta impreuna cu un altul astfel ca cei doi nu au avut ocazia sa imparta un astfel de peisaj minunat, mai ales ca fata simtea ca e ceva in neregula si incerca sa se abtina.. sa nu se mai gandeasca la el, sa fie doar o prietena buna care sa il ajute sa se acomodeze si sa treaca peste problemele pricinuite de lumea rea de pe aceasta planeta si sa il ajute sa isi gaseasca acea fiinta pe care o cauta, pe aceea care sa ii aduca in sfarsit fericirea, implinirea sufleteasca, chiar daca acea fiinta nu va fi ea.

Insa in asemenea situatii cu greu se poate abtine sa nu mai treaca cateodata limita dintre prietenie si mai mult de atat.. dat fiind faptul ca extraterestrul este tot timpul insetat de iubire si o lasa cu cea mai mare placere pe aceasta fata minunata sa ii potoleasca din cand in cand aceasta sete, asteptand nerabdator sa soarba din umezeala buzelor ei fierbinti.

Important este ca exista totusi o limita, chiar daca mai este incalcata, existenta acesteia este de necontestat si se observa in cea mai mare parte a timpului, despartindu-i pe cei doi ca un perete peste care nu pot trece dar pe deasupra caruia se pot imbratisa.. doar uneori, fiindca atunci cand este intr-o pasa mai rea si are mustrari de constiinta fata mai zideste acolo cateva caramizi peste care nu se mai poate trece…

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu