O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Norocul extraterestrului ca fata nu se pricepe la zidit iar cimentul pe care il foloseste la zidirea caramizilor nu este bun iar in scurt timp cad si are iarasi acces la ea, ceea ce ii confera o stare de bucurie enorma pentru ca atunci cand fata inalta peretele ce ii desparte acopera soarele, lasand extraterestrul in intuneric si, desi intelege de ce ea face asta, se intristeaza..

El fiind mai sensibil poate fi ranit usor.. chiar si de un cuvant nelalocul lui spus intr-o zi proasta, sau de un gest de respingere ori interpretat gresit astfel acesta nu se simte inca la locul lui, fiind parca blestemat sa nu reuseasca sa isi gaseasca implinirea sufleteasca.

Iata ca din persoana care ii putea aduce dragoste nemarginita, aceasta fata s-a transformat in alinarea sufletului sau atunci cand este ranit, oferindu-i ceea ce ii place lui cel mai mult.. imbratisari si sarutari atunci cand este trist, vorbe dulci atunci cand este deprimat si sprijin in tot ceea ce face. Beneficiind de un astfel de ajutor, extraterestrul si-a indreptat atentia spre alte fiinte minunate pe care le-ar putea oferi aceasta planeta minunata..

Iar primele pe care le-a observat au fost prietenele apropiate ale fetei. Desi cine se aseamana se aduna, nu se comparau niciuna cu fata care ii purta de grija si il rasfata tot timpul.. celelalte fiind mai reci cu el, in special o fata cu ochii albastri care la inceput, necunoscandu-l, nici macar nu il suporta chiar daca pe fata ei se citea indiferenta si nicidecum ura..

Cat de mult si-ar fi dorit extraterestrul sa aiba puteri telepatice.. altii care au aterizat pe pamant prin diverse imprejurari au descoperit ca au puteri supranaturale, ca pot zbura, ca pot vedea prin diferite obiecte si pot trage cu laser din ochi devenind astfel eroi mondiali, care puteau face multe fapte bune si carora le-a fost usor sa isi gaseasca si sa isi seduca jumatatea.. nu erau blestemati de aceasta soarta cruda asemeni extraterestrului nostru care nu are niciun fel de putere supranaturala vizibila, toate puterile sale care ar putea atrage persoana iubita putand fi descoperite numai intr-o perioada indelungata, si asta numai daca ar fi foarte apropiati in acel timp.. ori asta, pe aceasta lume este practic imposibil.

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu