O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Astfel trec anii, timpul nu mai are rabdare iar extraterestrul se simte din ce in ce mai singur si privind la stele se intreaba daca nu cumva ar fi fost mai bine sa nu fie reperat de sateliti si sa isi fi continuat drumul linistit spre inima soarelui.. poate ca pe lumea cealalta ar fi fost mai bine.. sau in mod sigur ar fi fost linistit.

Si totusi ceva il face sa continue, sa caute acel ceva pe care si-l doreste, crezand ca a fost adus pe lumea aceasta cu un scop anume si nu trebuie sa se dea batut fiindca ce este al lui e pus deoparte. Intr-una din zile era foarte suparat, statea si se gandea la sensul existentei lui, la scopul lui pe aceasta lume in care nu isi gasea locul.. privea in gol cu ochii inlacrimati si nu auzea si nu vedea nimic in jurul lui, si sincer, nici nu il interesa, asta pana cand isi face aparitia in fata lui ceva cu rosu si alb, care iesea in evidenta din decorul monocolor care il inconjura.

Se sterge la ochi de lacrimi si cand ridica privirea vede ca aceea era bluza unei fete care pur si simplu radia de frumusete, inconjurata de toti ca o printesa printre slugi, cu parul lung, frumos si cu un zambet uimitor pe buze. Fascinat de noua descoperire, extraterestrul nu isi mai dezlipeste ochii de pe ea, iar fata aceea il observa si isi intoarce privirea catre el, dar el nu poate sa faca sau sa spuna nimic fiindca atunci a observat ochii ei mari si frumosi in care s-a pierdut pe loc nemaiputand nici macar sa gandeasca. Pur si simplu se blocase.

Gasise o noua speranta, era timpul unui nou inceput, insa nu a renuntat si nu va renunta niciodata la trecut si la fata care l-a gasit si de al carui sprijin se bucura in continuare asteptand ceva..orice. Dar de cand cu noua descoperire salvatoarea sa, eroina sa, a inceput sa se retraga usor din viata lui simtind ca a gasit ceea ce cauta si indemnandu-l sa o cucereasca pe aceasta printesa sperand ca daca va fi cu aceasta se va simti si ea mai bine, va fi un perete despartitor mai mare intre ei si nu se vor mai vedea iar cu timpul se vor uita..

Se vor consola cu ideea ca nu a fost sa fie. Dar nu este asa de simplu, printesa se uita la el ca la un alt slujitor pe care il ademenea cu vorbe bune si priviri inselatoare si nu ii impartasea nicidecum sentimentele, ba chiar dimpotriva, ea nici nu isi imagina ca ar putea sa fie cu o astfel de persoana care la prima vedere nu avea mai nimic deosebit, atragandu-i atentia doar prin faptul ca era mereu retras, nu isi putea face prieteni fiindca nu gasea persoane care sa aiba o gandire matura, cu care sa fi putut discuta ceva interesant, parea trist si nu isi gasea locul..

In cele din urma extraterestrul si-a luat inima in dinti si a intrat in vorba cu aceasta printesa incercandu-si norocul dar mesajele din spatele vorbelor sale nu erau receptionate de catre ea, sau erau receptionate dar erau interpretate ca fiind inselatoare iar raspunsurile se lasau asteptate iar cele care apareau, apareau sub forma de intrebari de lamurire.. ori extraterestrul se astepta la altceva, nu la a explica tot ceea ce spune ca unui copil mic.. atunci au aparut primele dubii.. se pare ca aceasta printesa ori nu fusese initiata in tainele dragostei ori era de-a dreptul batuta in cap.

Cum era firesc, in urma acestor neintelegeri presarate pe langa personalitatea puternica a amandurora si refuzurile continue de care se lovea extraterestrul, au aparut si certurile. Aici a fost o problema grava fiindca salvatoarea sa nu putea sa il ajute desi incerca din rasputeri iar el nu era obisnuit sa se certe..

A vazut ca nu se poate intelege cu aceasta printesa increzuta si a dorit sa renunte la ea, sa nu mai vorbeasca cu ea dar nu a putut fiindca aceasta nu l-a lasat.. pierdea o sluga iar printesa nu se putea invata nicidecum cu gandul acesta, asa ca a facut tot posibilul sa il tina aproape, in speranta ca ii va prinde bine intr-o buna zi. Asa ca au continuat, extraterestrul realizand intentiile ei dar asteptand sa vada daca pe parcurs acestea se vor schimba.

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu