O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Nimeni nu este vinovat si nici macar nu are pe cine sa isi verse supararea, decat poate, pe ursitoarele care i-au adus dinaintea ochilor aceasta fiinta atat de atragatoare, de deosebita si de frumoasa dar care i-a adus atatea necazuri.

Extraterestrul se afla de-asemenea intr-o situatie delicata, fiind pe cale sa piarda irecuperabil o prietena si in acelasi timp, avand indoieli asupra relatiei cu printesa. Incepuse sa o cunoasca mai bine si nu gasea in ea ceea ce cauta.. risca sa ramana singur. Acum, cand el nu isi mai dorea sa aibe o relatie cu ea, aceasta se arata dornica de a fi impreuna cu el.. la inceput fiind exact invers, el vrand si ea nu.. la fel ca intotdeauna erau toate impotriva lui si se astepta la furtuna ce avea sa vina in viata sa.

Dar, in urma certurilor neincetate si a tuturor neintelegerilor care au existat intre el si aceasta printesa, aceasta s-a aratat in sfarsit dornica de a avea o relatie cu el. Nu s-a bucurat el cat s-a bucurat fata care il salvase, fiindca gasise semnul pe care il astepta demult si care a ajutat-o sa se decida. Astfel a intrerupt orice legatura cu el, vorbind cu el doar din cand in cand si lucruri de ordin general, lasandu-l pe mainile printesei si crezand ca asa va fi totul bine.. sa stea departe unul de altul nemaiputand sa ii fie prietena care i-a fost.

In cele din urma, se pare ca mintea a triumfat in batalia cu inima iar ratiunea a fost deasupra sentimentelor ceea ce este, in principiu, foarte bine. Apar tentatii la tot pasul si nu ne putem lasa condusi de sentimente.

Astfel, sfarsitul povestii il surprinde pe extraterestru in ipostaza de fiinta pe jumatate singura, cu amaraciunea pierderii unei prietene foarte dragi, gandindu-se pe de-o parte cu nostalgie la ceea ce a fost o iubire imposibila, si pe de-alta parte uitandu-se in viitor si punanadu-si speranta in printesa care ar putea sa ii aduca implinirea, desi acest fapt i se pare putin probabil acum.. dar poate ca in timpul ce va urma sentimentul acesta de indoiala se va schimba si isi va gasi in sfarsit linistea, implinirea sufleteasca si locul pe aceasta lume iar menirea lui va fi implinita.

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu