Oameni care lesina

aprilie 27 370 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Sunt printre noi, si credeti-ma ca intradevar sunt, oameni care lesina atunci cand stau la coada mai mult de 10 minute. Mi s-a intamplat cand am fost cu un coleg de liceu sa ne ridicam alocatiile de la posta unde, in mod firesc, era coada.. ca de fiecare data. Si in fata noastra era un baiat care la un moment dat a inceput sa se clatine si in trei secunde a cazut ca parul din picioare si pentru un moment s-a facut liniste. Toata lumea s-a dat laoparte si se uita la el sa vada, se transforma sau ce face.

Imaginati-va vreo 15 persoane care stateau si se uitau mirati la unu care era intins jos fara cunostinta. Pana la urma s-a apropiat un domn de el si i-a bagat o bricheta in gura ca sa nu cumva sa isi inghita limba si l-a luat la palme, nu mai stiu ce i-a facut. La cateva minute s-a trezit respectivul, cu o fata de genul „vai, da’ lung somn am mai dormit voinicii mei” si nu avea nicio idee despre ce se intamplase. Din cate stia el putea la fel de bine sa fi fost rapit de extraterestri. Nu a avut nimic, dar probabil a ramas cu un cucui la cap de cand a dat cu el de podeaua de ciment cand a cazut.

Asa ca data viitoare cand stati la coada, sa fiti atenti la persoana din fata voastra ca poate cade peste voi.


Etichete: Experienţe
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Oameni care lesina”

 1. mitchell says:

  se transforma laughing)

 2. Doody, x says:

  si eu am caderi dinastea; mi s-a intamplat si in locuri publice pana si in centre, ca spitalul de exemplu.
  eram sa fiu internata cand s-a intamplat la spital dar ..am zis „sunt bine, nu am nimic” ;si usile s-au inchis in urma mea.
  un loc public nerdac. zi calduroasa numai buna de plaja. si ma pun eu sa ma contopesc cu fierul acela dur din care era construit bacul. pe langa durerea insuportabila de cap pe care o aveam, in urma revenirii la realitate, mai imi simteam si fata super amortita de la palme unui ‘machoman’ care a sarit sa ma ajute. nu am ce sa-i reprosez bietului om, din contra, doar bunele mele aprecieri. [trecand peste faptul ca mana lui facea cat toata fata mea laughing si ca avea cel putin 90kg.]
  lasand cazul meu… ma asteptam la ceva mai bun de la tine; nu ai sarit in ajutorul omului. :] ai asteptat ca altcineva sa ia initiativa, desi ai observat ca nimeni nu facea nimic. ai ramas blocat probabil. [pretext]
  desi nici eu nu as sti cum sa ajut in astfel de conjucturi, asa ca nu te judec. laughing

  • Admin says:

   corect, altceva inafara sa sun la salvare nu stiam ce sa fac. Dar oricum in cazuri din-astea cred ca majoritatea merg pe ideea „las sa sara altu’ sau putin le pasa..

 3. Doody, x says:

  pai toti se gandesc… ‘o sa o faca altul, unul care stie ce e de facut in astfel de cazuri’
  doar ca nu realizeaza ca poate toti cei aflati atunci in momentul de fata gandesc acelas lucru. :]]

Scrie un Comentariu