Obiectele sexuale

iulie 12 12.908 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Obiectele sexuale au scopul de a diversifica şi mări plăcerile în timpul activităţilor sexuale. Se folosesc atât în activităţile sexuale ale unei singure persoane cât şi în activităţile sexuale ale cuplurilor. În general oamenii care folosesc obiecte sexuale nu recurg la acestea de fiecare dată când sunt angajaţi într-un act sexual.

Aceste obiecte sexuale au o diversitate foarte mare şi se pot cumpăra din magazinele de specialitate (sex shop). Printre cele mai răspândite sunt:


Vibratoarele

Sunt dispozitive acţionate electric alimentarea fiind asigurată fie prin baterii fie prin conectarea acestora la o sursă de energie electrică.

Sex Toys 101 – Vibrators

Forma şi mărimea lor este foarte diversă, unele fiind dotate cu sisteme de control a vitezei pentru a permite utilizatorului personalizarea intensităţii de stimulare.
Majoritatea vibratoarelor sunt alimentate de baterii având o formă cilindrică sau asemănătoare unui penis în erecţie de diverse mărimi şi diametre. Stimularea sexuală produsă cu ajutorul vibratoarelor poate fi puternică şi foarte rapidă. În cazul persoanelor sensibile, aceste vibratoare se folosesc cu atenţie pentru a nu provoca răni. Se recomandă folosirea unor lubrifianţi pe bază de apă pentru a spori stimularea şi confortul.

Bilele Ben Wa

Sunt originare din orient fiind confecţionate din metal. Una dintre bile, complet confecţionată din metal, este aşezată în vagin aproape de cervix, iar cealaltă, parţial umplută cu mercur, este plasată lângă prima, tot în interiorul vaginului. Prin mişcare, bila umplută cu mercur, loveşte bila din metal, vibrând. Aceste bile se folosesc în special de femei când sunt singure, dar se pot folosi şi în cadrul unui act sexual cu un partener.

 • Bilele Ben Wa cunoscute si sub denumirea de Clopotele Burmese sau Bile Gheisha, au dimensiune mica, confectionate din metal, de obicei goale pe dinauntru si avand o mica greutate in interior care prin deplasarea ei mareste satisfactia sexuala.
 • Unele dintre aceste bile  pot fi solide sau,  pot contine mici mecanisme care scot sunete ( clopot ).
 • Acestea din urma au o mica limba din metal care vibreaza la cea mai mica miscare creind o senzatie unica la miscarea soldurilor sau a picioarelor.
 • Aceste bile sunt fost folosite pentru intarirea muschilor vaginului, prin introducerea acestora si mentinerea un timp cat mai indelungat.
 • Acest exercitiu are efect tonifiant, imbunatatind circulatia la nivel pelvian si ajutand la sarcina.
 • In plus bilele BEN WA GOLD, prin prezenta lor maresc senzatia actului sexual.
 • Bilele BEN WA GOLD au rolul de a prelungi actul sexual si de a-i conferi o calitate deosebita prin vibratiile generate.


Inelele pentru penis

Sunt nişte inele din metal, piele sau cauciuc având diametre cuprinse între 4 şi 5 centimetri. Testiculele şi penisul sunt trecute prin acest inel care se fixează bine, presând astfel vena dorsală a penisului. Ideea constă în blocarea fluxului de sânge.

Sângele nu mai inundă penisul, iar sângele existent deja în penis rămâne blocat asigurând astfel o erecţie mai de durată. Nu se recomandă purtarea prelungită a acestor inele deoarece prin limitarea fluxului de sânge se pot crea probleme grave.

Sex Toys 101 – Toys for Boys


Penisurile artificiale (dildo)

Penisurile artificiale sunt de mai multe forme şi mărimi, dar toate au un singur scop: ţine locul unui penis real. Sunt confecţionate din latex sau silicon şi pot avea nenumărate culori. Se folosesc în moduri variate, dar în general femeile le folosesc în timpul masturbării. În timpul masturbării femeile pot avea un orgasm clitoridian, iar cu ajutorul penisului artificial pot obţine şi un orgasm vaginal. În cazul homosexualităţii masculine, penisul artificial se foloseşte în acelaşi scop fiind un substitut pentru penisul real. Un homosexual poate folosi un penis artificial în timpul masturbării.

Detaliile produsului astuia: Vaginele din corul trompetistilor incep sa sune muzica ce anunta venirea lui. Clitorisul intinde covorul rosu si se aseaza cracanat asteptandu-l pe Super Cock 9: placerea ii sufla in ceafa si incepe sa se cutremure cand acest dildo vine si mangaie cu capul peretii vaginului. Testiculele mari stimuleaza placerea iar protuberantele cu care este construit acest dildo, ofera satisfactie deplina exigentului clitoris..

Cremele erotice, loţiuni şi uleiuri

Sunt folosite pentru mângâieri şi masaje senzuale, având diverse arome şi unele chiar gust. Acest lucru poate produce excitare anumitor persoane. Gustul cremelor sau uleiurilor este foarte important pentru persoanele care practică sexul oral sau săruturile pe tot corpul.

Dispozitive de gâdilat (French Ticklers)

Sunt dispozitive care se fixează pe penis şi sunt proiectate pentru a gâdila, sporind senzaţiile din vagin în timpul actului sexual. Forma lor este predefinită (diferentă faţă de prezervative) iar suprafaţa lor prezintă anumite asperităţi şi mici nervuri. Cu toate că se fixează într-un mod asemănător prezervativelor, acestea nu reprezintă o metodă de contracepţie. Se pot refolosi.

Dispozitivele de masturbare

Dispozitivele de masturbare sunt nişte tuburi moi din latex care imită un vagin, în care bărbaţii îşi pot introduce penisul în erecţie. Dacă aceste dispozitive sunt acţionate electric utilizatorul poate controla intensitatea stimulării.

Folosirea obiectelor sexuale nu este acceptată de toată lumea. Acestea sunt subiectul unor controverse şi nu este de mirare faptul că unii oameni au prejudecăţi în privinţa obiectelor sexuale. Principalele prejudecăţi sunt:

 • asocierea acestora cu actele de perversiune;
 • când sunt folosite întru-un cuplu se crează ideea greşită că această relaţie nu merge cum ar trebui;
 • crează dependenţă;
 • homosexualii le folosesc mai des decât heterosexualii.

Unele cupluri consideră benefică folosirea obiectelor sexuale iar altele după ce le-au folosit constată că nu au nevoie de ele. Totuşi unii cred că obiectele sexuale sunt o ameninţare pentru activitatea sexuală.

Trebuie reţinut că folosirea obiectelor sexuale este normală, la fel cum şi nefolosirea lor este perfect normală. Totul este o chestiune de personalitate a persoanelor. Deşi majoritatea obiectelor sexuale sunt vândute oamenilor doar pentru sporirea plăcerii, unele pot fi folosite pentru tratarea unor probleme de ordin sexual.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Obiectele sexuale”

 1. oprisan daniel says:

  de unde pot cumpara prezervative cu asperitati ,si cit costa?

  • admin says:

   de oriunde, de la farmacie, magazin, sex shop etc. La farmacie nu tin decat prezervative clasice. Daca are Love Plus simplu atunci se prea poate sa aiba si Love Plus Sensations. Preturile difera de la o marca la alta, cele mai rezistente ar fi prezervativele Durex. Oricum ar fi, o cutie de prezervative costa pana in 10 lei.. depinde de unde iei.

 2. FeelSX says:

  Ma gandeam ca o sa citesc despre ceva jucarioare putin mai necunoscute, nu de cele clasice. Pe cand si un astfel de articol?

Scrie un Comentariu