Omul copac

august 23 3.998 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Unui indonezian care sufera de o boala rara ii cresc „radacini” la maini si picioare. Dede, un pescar de 35 de ani din Indonezia, caruia i-au crescut niste formatiuni ciudate, asemenea radacinilor, in prelungirea membrelor, poate fi salvat cu ajutorul unui tratament revolutionar gasit de un dermatolog american.

Indonezianului au inceput sa-i creasca „radacini” pe brate si picioare dupa ce, in adolescenta, s-a taiat la genunchi, moment in care a contactat virusul Papilloma. Potrivit dermatologului Anthony Gaspari, de la Universitatea Maryland, virusul cu care a fost infectat Dede este des intalnit si nu este foarte periculos.

tree-man-2.jpg

Insa, din cauza ca Dede a mostenit genetic un sistem imunitar slab, virusul a suferit mutatii, ajungand sa-l mutileze pe bietul om. Fascinat de astfel de cazuri, Gaspari i-a oferit lui Dede ocazia de a fi tratat gratuit si spera ca tratamentul sa salveze toate membrele. Din cauza bolii, Dede si-a pierdut slujba, a fost parasit de sotie si a fost nevoit sa-si creasca singur cei doi copii, intr-o saracie lucie.

tree-man-3.jpg

tree-man-4.jpg


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Omul copac”

 1. kaboom1 says:

  sa ne fereasca dzo de asa ceva

 2. Kano says:

  ew…era si un caz in romania, un tip care avea un fel de pene pe maini…weird rau

 3. ALINA says:

  Doamne fereste !

 4. iulicutza says:

  aolooo
  mi sa fkt piele d gasina knd am vazut straight face..stiu si io de cazu ala d care zici tu..kano..naspa rau worried

 5. alina says:

  uhhhh

  GROAZNIC!!

 6. ZumPye says:

  A aratat la Discovery, un român Ion, care are la fel probleme deastea, si prietenii lui Dede, 5 la numar, au probleme asemanatoare sad . God bless us !

Scrie un Comentariu