Operatia de marire a sanilor

septembrie 9 870 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Tot mai multe tinere viseaza la o operatie de marire a sanilor, chiar daca nu ar fi cazul. Avantajele implanturilor cu silicon le vedem cu totii iar cei mai norocosi dintre noi probabil le-au si simtit la mana. Spre deosebire de implanturile cu ser fiziologic al caror avantaj este ca pot fi usor absorbite de organism in cazul in care se sparg, principalul avantaj al implanturilor cu silicon consta in faptul ca la pipaire sanii par mult mai naturali.

Lasand laoparte costurile si durerile postoperatorii, este important de stiut ca operatia de marire de sani cu implanturi mamare nu este definitiva, trebuind consultatii periodice si ulterior, interventii suplimentare de retusare a sanilor. Implanturile cu silicon nu au o durata nelimitata, odata cu trecerea timpului fiind necesara scoaterea sau inlocuirea lor, ceea ce poate produce modificari la nivelul sanilor precum pliere, cute, schimbarea formei sau pierderea elasticitatii.

Breast Implant Surgery with Uplift or Mastopexy

Printre dezavantajele care nu te duc neaparat la bisturiu se numara durerile de spate, necesitatea scoaterii implanturilor pe perioada alaptarii, cautarea de imbracaminte potrivita astfel incat sa nu iasa sanii pe afara cand dansezi si pierderea sensibilitatii erotice la nivelul sanilor.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Operatia de marire a sanilor”

  1. vio says:

    tot aia naturali sunt la putere

  2. Zetta says:

    Este foarte important sa te informezi inainte de a lua decizia de a-ti mari sani pe cale chirurgicala.

Scrie un Comentariu