Orasul femeilor

iunie 4 642 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Autorităţile chineze au decis ca în următorii cinci ani să definitiveze lucrările la o noua atracţie turistică: oraşul femeilor.

În China, există deja o aşezare în care femeile conduc, iar bărbaţii se supun, acest sat fiind la baza ideii proiectului actual. Astfel, bărbaţii riscă să fie pedepsiţi dacă sunt neascultători, fiind puşi să spele podele sau să cureţe vasele de bucătărie.

Oraşul Longshuihu, din provincia Sichuan, va fi desemnat oraşul femeilor, după ce se vor investi aproximativ 30 de milioane de dolari, pentru ca acesta să devină o destinaţie turistică. Rămâne de văzut câţi bărbaţi vor accepta să îşi petreacă vacanţa într-un loc în care cele mai sumbre coşmaruri ale lor devin realitate, iar femeile au întotdeauna dreptate.

Astept sa vad cu ce o sa fie diferit fiindca site-ul orasului este praf, iar poze sau clipuri nu am gasit. Or sa fie probabil blocuri colorate roz, multe magazine de shopping, agentii de manechine, farmacii, saloane de infrumusetare, cabinete estetice, cofetarii, fortele de ordine or sa fie femei, ingrijitorii la fel.. sau astia sa fie barbati bine facuti care sa stea cu pectoralii in vant in timp ce spala geamurile, matura trotuarul, etc. Am uitat ceva?


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Orasul femeilor”

Scrie un Comentariu