Origami din bani

mai 27 1.334 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Origami este arta indoirii hartiei pentru a se realiza forme abstracte, animale, flori, modele geometrice complicate. Fascinant la origami este ca dincolo de tehnicile si trucurile de baza, limita creativa este impusa doar de imaginatia si talentul artistului, acesta putand sa abordeze teme clasice sau modele neconventionale, sa creeze forme complexe sau dimpotriva dezarmant de simple, in culori diverse sau folosind simpla hartie alba.

Daca traditionalistii prefera modele clasice, mai ales animale – in special cocori, dragoni, broaste, cai – mai nou (in special in afara Japoniei) a aparut atractia pentru forme abstracte, geometrice sau de integrarea creatiilor origami in instalatii artistice. Eu va aduc spre examinare ghiduri de realizare din bani a unor modele precum inele, paienjeni, serpi, cizme, ochelari, evantai, cutie de cadou, rama de tablou, tricou, inimioare, pom de craciun sau vapor. Puteti da click pe imaginea modelului care va place pentru a vedea pasii pentru conceperea lui.

Ce-i drept aveti nevoie de bancnote de 1 dolar american dar presupun ca oricine isi permite sa cumpere de la o casa de schimb valutar o astfel de bancnota care costa undeva pana in 3 lei. Unele din modele sunt bune chiar si de mici cadouri pe care sa le faceti cu mana voastra pentru persoana iubita, si eventual sa va enervati la culme daca nu va iese fiindca necesita o oarecare indemanare.


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Origami din bani”

  1. Adina Paun says:

    Salut!

    A luat nastere primul forum cu si despre origami din Romania! happy Adresa este: http://origamiromania.forumgratuit.ro
    Te asteptam!

Scrie un Comentariu