Primavara

februarie 10 9.874 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ah, in sfarsit a venit primavara si la mine. Desi nu a nins deloc prin Craiova a fost frig iar eu fiind mai friguros din fire nu imi place deloc iarna, mai ales ca trebuie sa ma imbrac gros si asta imi da o stare de disconfort.. nu se compara cu senzatia pe care o am atunci cand sunt imbracat in ceva mai subtire si ies afara in soarele orbitor care imi incalzeste fata si ma simt extraordinar de bine. De-abea astept sa creasca frunze prin copaci, prin gardurile vii, sa apara numai floricele si totul sa fie verde si scaldat in razele soarelui, dar mai e pana atunci.

Mereu m-am bucurat de iesirea soarelui de dupa norisori si incalzirea vremii ca un copilas mic, primavara fiind anotimpul meu preferat, dupa vara bineinteles big grin. Daca altii fac bilanturi la sfarsit de an, in decembrie, eu fac primavara.. caci pentru mine acest anotimp marcheaza un nou inceput, nu revelionul. Daca ar fi sa arunc o privire spre anul ce tocmai a trecut constat ca s-au intamplat multe lucruri in aparenta bune, am avut norocul sa am multe realizari inclusiv cu site-ul acesta care s-a dezvoltat binisor (a implinit si el un anisor luna trecuta, este in cresterehee hee ).

Din pacate (poate), tot asa pretentios am ramas cand vine vorba de persoanele care au dreptul sa stea pe langa mine, si a venit vremea sa trag linie si sa scad ori sa adun persoanele care de-a lungul anului mi-au dovedit ca pot fi intradevar alaturi de mine, atat fizic cat si spiritual, si cand zic aproape de mine nu ma refer la vorbitul cu mine pe messenger sau altele asemanatoare.

Am avut destul timp la dispozitie sa „inţep” persoanele respective, chiar cu riscul de a fi milog, pentru a-mi da seama daca merita prietenia mea sau doar imi pierd timpul cu ele. Nu cer nimic exagerat, doar sa iesim impreuna, sa stam impreuna un pic pe afara, nu pe internet si nu cred ca am fost deloc neintelegator sa zic „Pa!” la un simplu refuz in genul „n-am chef, n-am timp, nu pot, am treaba”.. lucruri care se intampla zi de zi, dar nici chiar intotdeauna.

Dupa ce termin cu asta vine perioada de linistire, in care ma bucur de anturajul vechilor si noilor prieteni mult iubiti, vremea fiind tocmai buna pentru asta.. ah.. vremea day dreaming Cat de frumos este afara..nu pot sa cred, si nu e nimic schimbat, doar ca e mai cald si e soare si totul pare mai luminos.. este ca si cum m-as fi uitat la un televizor alb negru pana acum.

Stau pe balcon si ma uit la doi catei de la mine de la bloc cum dorm intinsi la soare si par asa de linistiti, parca ar avea un vis profund si frumos.. pe care il merita din plin ca stau pe langa bloc si cunosc toti locatarii iar cand vine cineva din afara apara curtea blocului ca si cum ar fi a casei stapanului. Sunt foarte cuminti si jucausi, chiar si cu copii. Ce sa va mai spun.. nu va mai spun nimic ca ma duc sa mananc.


Gânduri
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Primavara”

  1. Litde says:

    Ah, in sfarsit a venit primavara si la mine ??
    pai la cluj e frig si dupa cum am vazut la metei vine iarna.

Scrie un Comentariu