Program anti RSI

mai 22 452 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Big Stretch este un program simplu, gratuit, care functioneaza ca un reminder. La un interval de cateva minute, pe care il alegeti voi, o sa va anunte printr-un balon din bara de start ca este timpul sa luati o pauza, astfel prevenind simptomele RSI.

Deasemenea in balonul acela de atentionare poate fi afisat un mesaj creat de voi sau sfaturi de prevenire a acestei inflamatii sau iritare a tesuturilor moi din muşchi, nervi, tendoane si articulaţii cauzate de repetabilitatea miscarilor mouse-tastatura.

Programul poate fi folosit si ca un reminder simplu.. care sa va spuna ca e timpul pentru pauza de cafea, sau orice altceva vreti voi sa va amintiti.

Necesita sa aveti instalat pe calculator .NET Framework 2.0 cel putin.. dar ma gandesc ca toata lumea are. Daca vreti ultima versiune uitati link-ul spre pagina de download Microsoft .NET Framework 3.5. Este destul de mare asa ca o sa stea cam o jumatate de ora pana o sa il instaleze, si o sa trebuiasca sa dati restart. Este recomandat sa aveti un procesor de cel putin 1000 MHz si 256 Mb RAM.

Il setati si voi sa va atentioneze la un interval de o jumatate de ora sa zicem, iar atunci cand trec alea 30 de minute, ridicati-va de pe scaun, intindeti-va, uitati-va un pic in alta parte.. la un obiect aflat mai departe de voi. Este pentru sanatatea voastra.


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Program anti RSI”

Scrie un Comentariu