Program de editat melodii

martie 23 31.119 Like to Share? 9 Comentarii Text Mare-Text Mic

Mda.. titlul spune cam totul. Programul acesta este gratuit si cu ajutorul lui puteti taia din melodii anumite parti care nu va plac, sau puteti taia dintr-o parte si lipi in alta printr-un simplu copy-paste, puteti aplica diferite efecte de ecouri, intarzieri si alte chestii care nu prea le-am folosit.

Se dovedeste a fi foarte util in cazul in care sa zicem ca auziti o melodie care va place si singurul loc unde o gasiti este pe fundalul unui videoclip de pe youtube, si downloadati de acolo decat melodia in .mp3, fara videoclip folosind programul de download de pe youtube pe care vi l-am dat mai demult, si apoi daca are o pauza la inceput sau ceva o puteti pur si simplu taia de acolo si salva melodia fara a se modifica ceva la ea sau la calitatea ei. Iar la fel se poate ca melodia respectiva sa se auda incet, si editand-o cu acest program o puteti face sa se auda mai tare, mai mult pe tonuri joase, inalte, etc.

Am gasit un program gratuit de editat melodii si puteti salva apoi melodiile in .mp3.  Aveti grija ca programul acesta are nevoie de un mediu de lansare ceea ce inseamna ca isi va salva doua fisiere in partitia E sau D a calcului vostru pe care nu trebuie sa le stergeti. Ca sa nu cumva sa le stergeti din greseala, selectati-le, dai click dreapta pe ele, alegeti Properties – bifati Hidden – Apply – OK. Asta o sa le ascunda ca sa nu va incurce degeaba.

Indicatii de folosire: Daca vreti sa taiati o parte dintr-o melodie o selectati, apasti Edit – Delete Selected. La programul acesta nu merge cu click dreapta, toate optiunile le selectati din meniurile de sus. Iar la fel cand ascultati o melodie si puneti pauza sau stopati trebuie sa apasati butonul cu doua sageti spre stanga ca sa revina liniuta la inceputul melodiei si sa puteti da play din nou.
De asemenea, acest program de editare a melodiilor are si un audio player incorporat, nu e cine stie ce dar e diferit de cele cu care suntem obisnuiti.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

9 Comentarii la “Program de editat melodii”

 1. andrei says:

  sper sa mearga,sa nu fie ca celelalte care ba se blocheaza melodia,ba se aude urat

 2. denisa says:

  hey…am facut shi eu un slide de ala cu micrssofl power point shi am vrut sa adaug shi un cantec…cred ca shtii ca in lista din stanga arata imaginile alea cu titlul slides…shi cand vreau sa adaug o melodie canta doar la prima imagine…cand trec la a doua nu mai canta…se opreshte…cum sa fac sa`mi cante tot slideul [cu tot cu efecte,cu tot]?? (nu cred ca ai inteles prea multe..dar te rog ajuta`ma…spune`mi dak shtii..am nevoie neaparat:&#42winking bye

  • admin says:

   pentru ca nu poti pune un cantec pe fundalul unei prezentari in powerpoint ca la un slide de poze, sunetele pe care le poti introduce se refera la efecte sonore cum sunt sunetul scos de aparatul de fotografiat sau alte astea f scurte. Cand faci o prezentare in powerpoint inseamna ca trebuie sa o prezinti si nu trebuie sa se auda si altceva ca sa te acopere, precum cantecu de pe fundal pe care vrei tu sa il pui. Daca vrei sa pui muzica pune in winamp separat daca nu iti trebuie ceva profesional. Ideea e ca ceea ce sta scris pe slide-uri trebuie sa vorbeasca, iar tu trebuie sa completezi informatia de pe slide-uri si sa o sustii, nu le pui muzica sa asculte ca nu de-asta se strang respectivii acolo, si este foarte posibil nici sa nu le placa muzica ce iti place tie.

 3. denisa says:

  ok,ms multkiss

 4. salla21 says:

  sal as dori sa testez si io acest palyerwinking ms

 5. Laryyyy says:

  va rom mult sa ma ajutati…de unde pot downloada si eu un program in care sa bag o melodie dpaia sa inlocuiesc unele cuvinte din acea melodie sper ca m-am facut bine inteles…Multumesc mult winking

 6. adimn says:

  de unde il descarc?

Scrie un Comentariu