Program de inregistrare si repetare a sarcinilor

ianuarie 2 1.990 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Se intampla sa ti se atribuie diverse sarcini la calculator care consta in miscari repetitive si plictisitoare? Ei bine, programul acesta inregistreaza miscarile mouse-ului, clickurile si tastele apasate pe tastatura astfel incat le poate repeta intocmai de cate ori este nevoie: optiunile de repetare a sarcinilor includ repetarea o singura data, la un interval de timp setat sau pentru o perioada de timp setata.

Se numeste Remouse si este o aplicatie mica, ce se instaleaza foarte usor pe sistemul Next-Next-Install. Fereastra de dialog este de asemenea foarte simpla, constand in doua butoane, unul de inregistrare si unul de redare a miscarilor pe care le faci la calculator, si are mica bara de meniuri constand in trei elemente:

 • File cuprinde comenzile New (pentru a inregistra o noua serie de miscari), Open (pentru a deschide o serie de miscari deja inregistrata), Save (pentru a salva inregistrarea intr-un fisier .rms care poate fi folosit ori de cate ori este nevoie de acele miscari), si bineinteles Exit pentru a inchide aplicatia.
 • Options cuprinde setari de redare a miscarilor (playback) precum viteza cu care reda miscarile si de cate ori repeta sarcina respectiva, setari legate de inregistrare dar si setari generale. Este foarte util sa umblati la Hotkeys pentru a seta tastele rapide de controlare a programului. Daca alegeti versiunea standard, veti avea si doua optiuni prin care programul se poate porni automat, la o anumita ora sau cand apare un eveniment presetat (un proces, o fereastra, se deschide un fisier, chiar detecteaza si culoarea desktop-ului)
 • Help va deschide un index cu notiuni de ajutor.

Am gasit acest videoclip in care desi se vorbeste in franceza, arata foarte clar cum se instaleaza si se foloseste programul.

explication-REmouse-mini.avi


Etichete: Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Program de inregistrare si repetare a sarcinilor”

 1. SmileBright !with Doody says:

  inutil program laughing
  zau asa ;

  • admin says:

   pentru majoritatea dintre noi cam asa e, dar cuiva s-ar putea sa ii fie de folos.. fie ca face chestii repetitive la calculator sau ii trebuie sa il seteze cand ii apar notificari sa ii dea click automat programul pe ele.

 2. Alfi says:

  mie imi este mai mult decat bun…SmileBright ,depinde cu ce te ocupi,daca doar te joci pe comp…sigur nu ai nevoie!
  Ms admin,mie imi este de folos!

Scrie un Comentariu