Program de recuperat date sterse

martie 4 28.368 Like to Share? 29 Comentarii Text Mare-Text Mic

Se gasesc multe astfel de programe pe internet, stiam ca sunt, si acum cand am avut nevoie am downloadat cateva laudate de altii pe forumuri si nu erau bune de nimic, asa ca a durat ceva pana am gasit unul care intradevar mi-a readus inapoi fisierele sterse, inca din 2006 pana acum, chit ca de atunci am reinstalat windows-ul de multe ori.

(!) Inainte de a va da numele programului trebuie sa precizez ca pentru voi s-ar putea sa nu aiba aceleasi rezultate, caz in care ar trebui sa apelati o firma specializata in furnizarea de servicii profesionale de recuperari de date.

Programul se numeste Diskdigger si este unul foarte simplu. Dupa ce downloadati fisierul, dezarhivati si apoi dati dublu click pe iconita lui. Nu trebuie instalat. O sa va apara o fereastra mare in care sunt sursele de memorie care pot fi scanate. Alegeti de acolo Hard-ul sau Stick-ul sau ce vreti, si ii dati sa scaneze.

Dupa ce termina de scanat o sa va treziti cu o gramada de fisiere de muzica, documente, poze, videoclipuri pe care le-ati sters si de care poate nici nu va mai amintiti. Asigurati-va ca locul in care le salvati are destul spatiu.

Oricum are si preview la ele cand le gaseste, si le puteti vedea inainte sa le salvati in alta parte. Cel mai folositor este pentru recuperarea pozelor sterse, pentru ca de exemplu, in cazul videoclipurilor o sa le gasiti dar nu o sa se vada nimic din ele.

Neajunsuri, ca sunt si de-astea ca in orice, ca nu apesi pe un buton si gata, sunt urmatoarele:

 • pe langa fisierele sterse o sa va treziti si cu fisiere care sunt inca in calculator si va trebui sa alegeti de acolo pe cele pe care le-ati sters. Are preview asa ca o sa le vedeti.
 • fisierele foarte mari sunt fragmentate uneori de sistemul calculatorului pe disc, in acest caz programul va putea sa recupereze doar primul fragment al fisierului.
 • daca scanati o partitie care a avut instalate programe pe ea o sa gasiti si particele din programele respective precum poze, fisiere de text etc. De asemenea daca ati avut acolo instalat un navigator de internet veti gasi toate pozele salvate de acesta in cache, care vor fi de ordinul milioanelor daca a fost instalat de mai bine de 1 an.
 • daca partitia scanata este foarte mare o sa dureze ceva pana o scaneaza pe toata, acum tine si de rabdarea pe care o aveti si cat de mult doriti sa recuperati datele respective.

Un alt program complet free este Recuva de la Piriform (cei care au scos Ccleaner).


Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

29 Comentarii la “Program de recuperat date sterse”

 1. Alexandra says:

  Exista un program similar pentru telefon? Mi-a sters cineva toate pozele si ma intereseaza o modalitate sa le recuperez

 2. Iuliana says:

  Buna! Am instalat o aplicatie care mi-a sters aproape toate pozele si videoclipurile. Am incercat foarte multe programe de recuperare, dar nu am reusit sa recuperez nimic. Va rog sa ma ajutati. Toate datele sterse reprezinta amintiri. Nu stiu ce sa mai fac. Am plans toata ziua.

 3. Alina says:

  pozele si video le-am sters dimineata din greseala…vad ca imi gaseste orice fel de poze programul, numai pe ale mele nu…e posibil? Ajutor!!!! Va rog

 4. Gheorghe ion says:

  Mesajele

 5. Vasy says:

  Am resetat telefonul si am pierdut pozele .Le m-ai pot recupera.

 6. Vasy says:

  AM UN NOKIA LUMIA 630DUAL SIM

Scrie un Comentariu