Programe calculatoare

noiembrie 19 831 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Atunci cand vine vorba de programe de calculatoare exista o sumedenie de site-uri, atat site-uri care pun programe la download cat si alte site-uri care indexeaza programele puse la download descriindu-le si laudandu-le.

Internetul a devenit un fel de curte neingrijita, plina de mizerii, frunze, lucruri aruncate – unele bune altele stricate sau incomplete, hartii, si tot felul.. iar de multe ori trebuie sa sapi adanc pentru a gasi vreo comoara. Celor care au mai pus piciorul in „curte” le este mai usor pentru ca stiu deja pe unde ar trebui sa se uite pentru a gasi ceea ce cauta, dar celor care nu cunosc deja locul nu le este asa de usor putand sa nimereasca foarte usor in gunoaie sau sa se umpla de virusi.. sa iei programe de calculatoare la nimereala este foarte periculos. Si nu e problema doar de virusi, dar sunt si multe programe care sunt codate prost si pe langa faptul ca nu functioneaza cum trebuie destabilizeaza si sistemul de operare.

Asadar este foarte important ca atunci cand descarcati programe de calculatoare sa va indreptati atentia ori catre site-urile producatorilor daca este vorba de programe cunoscute (Yahoo, Opera, Mozilla, Google, etc) ori catre site-uri care testeaza inainte sa puna un program la download.

Site-uri de download programe calculatoare

1 Ma simt oarecum obligat sa ii mentionez pe cei de la Softpedia fiindca sunt romani si trebuie sa tinem unii cu altii, chiar daca sentimentul nu este nici pe departe reciproc. Singura problema este ca de cate ori intri intr-o categorie de programe trebuie sa ai mereu grija sa dai click in partea dreapta-sus pe linkul Freeware pentru afisarea programelor gratuite.

Daca doriti sa vizualizati doar programele de calitate atunci bifati casuta din dreptul „Show only picks:” si apoi uitati-va prin lista dupa programele Freeware (daca bifati casuta se reseteaza filtrul de programe gratuite si majoritatea care sunt afisate sunt cu bani).

2 Un site pe care intru de obicei este FileHippo si vi-l recomand cu drag fiindca este cel mai complet din cate am vazut, avand numai programe gratuite. Pentru fiecare program in parte are descriere, poze, informatii tehnice, lista de schimbari, comentarii de la altii care au incercat programul respectiv si chiar iti da linkurile de download de la versiunile precedente ale programelor – un lucru foarte util in special cand dai update la un program si constati ca nu iti place versiunea noua si doresti sa iti instalezi din nou versiunea veche.

Daca nu aveti de lucru si cautati sa va incarcati Windows-ul cu tot felul de programe atunci cu siguranta veti gasi pe aceste site-uri programe de calculatoare pe gustul vostru, de la programe utile pana la programe care arata fulgi de zapada cazand pe desktop.


Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Programe calculatoare”

Scrie un Comentariu