Pui de extraterestru prins in cursa de soareci

august 25 15.821 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

In mai 2007, un asa-zis „pui de extraterestru” ar fi fost gasit de niste fermieri intr-o capcana pentru soareci. Inca respira cand au dat de el, povestesc barbatii.

Tot ei sustin ca micul „extraterestru” se zbatea si scotea sunete atat de inspaimantatoare, incat au fost nevoiti sa-l inece. Au reusit sa-i curme viata abia la a treia incercare, tinandu-l ore intregi sub apa. (ce oameni prosti, ce or fi zis „yupii! gasii un extraterestru, hai sa il omoram” )

Cu toate acestea, fermierii au fost de acord abia la sfarsitul anului trecut sa renunte la pretioasa captura in favoarea cercetatorilor, care s-au si apucat de teste. Rezultatele au fost cu adevarat surprinzatoare…

Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Creierul sau era foarte mare, in special partea posterioara, care la om este responsabila cu invatarea si memoria. Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au tras concluzia ca trebuie sa fi fost o fiinta extrem de inteligenta.

Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publica intreaga tarasenie si a aratat in premiera fotografii cu strania vietate: “Sunt sigur ca este real”, a exclamat el plin de uimire. Maussan incearca sa dea acum de urma unui al doilea „extraterestru”, care ar fi fugit de langa cel capturat atunci cand pamantenii si-au facut simtita prezenta.

In regiunea unde a fost descoperita creatura, oamenii raporteaza adesea aparitiile unor OZN-uri, precum si ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.

Sursa: Stirile ProTv


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Pui de extraterestru prins in cursa de soareci”

 1. dayanna says:

  ce or fi zis “yupii! gasii un extraterestru, hai sa il omoram”) laughing saracu`

 2. clauddya says:

  la ciupa capra laughing

  sau cum lo numilaughing

  era o legenda parcahappy

  oh go onhappy

 3. VonWimsey - Affiliated doubter says:

  Si cica omul e superior animalelor…Ce niste taranoi! Eu i-as impusca pe magarii aia care au chinuit animalul ala!
  Hate people! Love animals!

 4. dayanna says:

  daca ne uitam mai bine seamana cu o maimutza.. nu?

Scrie un Comentariu