Punct si de la capat

octombrie 18 5.659 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

M-am intors! De unde? Ce-i drept nu am fost plecat niciodata dar mi s-a stricat calculatorul si de mai bine de o luna tineam blogul de pe telefonul mobil.. dupa cum probabil unii si-au si dat seama datorita diacriticelor pe care le-am folosit cand am scris, pentru ca imi era mai usor, existand functia de predictie a cuvintelor cu dictionar in romana. De obicei nu folosesc diacritice fiindca nu sunt bine indexate de catre Google.

In fine, acum mi-am reparat calculatorul si o sa fiu, pe cat posibil, intre serviciu si facultate, prezent si pe aici, pe unde numesc eu „acasa”.

Este pacat de faptul ca atunci cand mi s-a stricat calculatorul, mai exact mi s-a stricat hard-disk-ul (o cauza probabila fiind tensiunea de alimentare) si a trebuit sa cumpar unul nou. Stiti ce inseamna asta.. absolut tot ce aveam pe hard-ul acela s-a dus: atat muzica, poze, filme, materiale personale cat si foarte multe articole si materiale pentru blog s-au pierdut.

De aceea va sfatuiesc sa va faceti copii de siguranta ale fisierelor importante din calculatorul vostru fiindca va puteti trezi intr-o zi fara ele fara nici un avertisment. La indemana oricui cred ca sunt dvd-urile sau cd-urile. Daca aveti un CD/DVD Writer puneti chiar acum folderele importante pe un astfel de suport, preferabil de o calitate mai buna, in format Data si eventual nu faceti finalul cd-ului daca va mai ramane spatiu ca sa puteti sa mai adaugati date ulterioare.

Si aceste suporturi se deterioreaza in timp dar tinute intr-o carcasa buna o sa se pastreze o bucata buna de timp si nu puteti sti cand o sa va foloseasca. Este o investitie minima pentru ceva ce este practic nepretuit.

Acum ca m-am intors vad ca s-au schimbat unele lucruri in perioada aceasta de o luna cat am lipsit. Observ ca Pitzipoanca.org, pe sistemul „ne-am ajuns, da-i dracu pe ceilalti ca nu avem nevoie de ei” a renuntat la pagina de „friends” care i-au sprijinit si le-au fost alaturi inca de la inceput. Nu pot decat sa le arat obrazul si sa le urez sa fie sanatosi.

Intre timp am avut placuta surpriza sa constat ca numarul meu de vizitatori unici pe zi a crescut ceea ce este foarte bine dat fiind faptul ca site-ul acesta este nou si nu contine mijloace de „pacalire” a vizitatorului care face o cautare google, continand articole in genul acestuia.

Desigur, este bine pentru admin fiindca are un numar de vizitatori extraordinar de mare fiindca atunci cand cineva cauta pe Google una din cautarile de acolo primeste in lista de rezultate si link-ul articolului aceluia si intra, constata ca nu e decat o lista, spune o injuratura in gand si iese de pe site-ul respectiv. Ganditi-va cat timp pierde vizitatorul respectiv pana gaseste ceea ce cauta.

Google stie ca exista si astfel de site-uri si doreste sa le elimine din indexare dar problema este ca nimeni nu raporteaza un site din-asta, ci doar trece mai departe. Pagina Google de raportare a unui rezultat din-asta (spam)  este aceasta.

Pana una alta, multumesc celor care mi-au ramas aproape, vizitatorilor care spun mai departe despre existenta site-ului acesta, acelora care lasa comentarii si la toti cei care au intrat vreodata pe acest site.


Anunţuri
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Punct si de la capat”

  1. pysoy says:

    bine ai revenit…ti s-a simtit lipsawinking

Scrie un Comentariu