Râsul – Animal de Companie

iulie 17 1.789 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Stiu ca sunt multi iubitori de pisici care nu isi iau un astfel de animal deoarece nu vor sa il tina numai in casa, sa ajunga saracul sa innebuneasca si sa se catere pe perdele de singuratate si spatiu inchis. Majoritatea isi iau astfel un caine drept animal de companie fiindca il pot pune in lesa si pot iesi sa se plimbe oricand si pe oriunde, si mai ales, la orice ora.. si dimineata la 4 jumatate daca te uiti atent pe langa bloc vezi pe cineva care isi plimba cainele.

Insa, cei carora totusi le plac mai mult pisicile, isi pot lua una care arata mai mult a caine. Râşii au măsura asemanătoare cu cea a câinelui. Au între 70 şi 150 cm de lungime, cu coadă relativ scurtă — de 5-25 cm. Vârful cozii la toate speciile este de obicei negru, iar în vârful urechilor sunt smocurile de peri negri, ceea ce deosebeşte lincşii de alte feline. Culoarea perilor este diversificată şi depinzând de specia şi condiţiile climatice, variază între castaniu şi bej sau chiar alb. De asemenea, toţi râşii au perii albi la piept, pântece şi partea interioară a gambelor. Greutăţile maxime raportate se găsesc între 50 şi 58 kg, dar în mod normal reprezentanţii niciunei specii nu depăşesc ponderea de 30 kg. Ca toate altele feline, râşii au gheare ascuţite şi retractile care ajung lungimea de 4-6 cm. Lincşii trăiesc aproxmiativ 20 ani.

Ia uitati cat de dragalas si de cuminte este:

https://youtube.com/devicesupport

Nu-i asa ca v-ati dori unul acasa?


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Râsul – Animal de Companie”

  1. robertx1 says:

    Sa stii ca chiar e dragalas eu am fost odata la padura cu tataial meu si cu tatal meu un padure si ne-am intalnit cu un ras si nu ne-a facut nicmic mai ales ca a venit la picioarele mele ca o pisica

Scrie un Comentariu