Resetare actualizari Facebook

decembrie 21 7.678 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Nu este chiar un secret ca majoritatea folosim Facebook doar pentru a verifica actualizarile prietenilor, sa vedem care ce a mai facut, ce a mai zis, ce poza a mai pus.. pe unde a fost etichetat, etc. Si cum aceasta pagina cu actualizarile prietenilor este de mare interes, din dorinta de a personaliza tipurile de noutati care ne sunt afisate umblam pe la setari, fiecare „stire” avand in coltul din dreapta sus o sageata cu niste optiuni de ascundere a acesteia.

Odata apasat „Ascunde” ni se afiseaza alte optiuni:

 1. Această poveste nu va mai fi afişată în News Feed-ul tău. Afişaţi (un fel de Undo)
 2. Change what updates you get from Z (alege ce actualizari doresti sa iti fie afisate de la acest prieten: toate actualizarile, majoritatea actualizarilor sau doar cele mai importante. De asemenea poti selecta si tipul actualizarilor putand debifa noutatile despre jocuri, muzica si videoclipuri, comentarii si aprecieri sau alte actualizari care nu te intereseaza. Pentru a nu mai primi nicio actualizare, trebuie ales linkul de dezabonare.)
 3. Organize who you see in news feed (te va duce la o pagina unde vei primi sugestii de prieteni pe care sa ii adaugi la lista de „cunostinte”, sugestii ce cuprind prieteni cu care n-ai interactionat demult sau deloc. Odata adaugati la aceasta lista va trebui sa accesati lista pentru a le vedea actualizarile.)

Stiu ca sunt in engleza dar cei de la Facebook nu au buget sa angajeze un traducator si se bazeaza pe traducerile facute de diversi utilizatori care isi dau cu parerea.

In functie de setarile alese poti face in asa fel incat sa vezi numai ce te intereseaza si sa nu mai pierzi o jumatate de ora deruland la pagina de actualizari, sau poti sa te trezesti ca nu mai ai ce vedea.. in cazul in care la majoritatea prietenilor ai selectat sa apara doar actualizarile importante si de la unii te-ai dezabonat.

Cum se reseteaza setarile actualizarilor Facebook

In primul rand, daca vreti sa anulati dezabonarile la actualizarile unor prieteni, trebuie sa treceti cu sageata mouse-ului peste meniul Noutati din partea stanga a paginii de Facebook si sa dati click pe creionasul care apare apoi pe „Modifica setarile”. Stergeti X-ul din dreptul prietenilor de la care vreti sa primiti actualizari.

Daca ati dat sa va afiseze doar tipurile de actualizari „cele mai importante” de la un prieten sau de la o prietena si brusc v-a apucat curiozitatea sa vedeti ce mai face si vreti sa primiti toate actualizarile de la ace(a)sta, atunci trebuie sa intrati pe profilul vostru, sa dati click pe „Prieteni” si sa il cautati in lista de prieteni. Odata gasit, dati click pe butonul „Prieteni” din dreptul sau si apoi dati click la „Setari” si alegeti tipul de actualizari pe care vreti sa le primiti.

Daca aveti foarte multi la care vreti sa schimbati, aceasta setare se poate face numai individual si nici nu exista vreun meniu cu o lista unde sa dati click pe cate-un X in dreptul fiecaruia.


Facebook
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

8 Comentarii la “Resetare actualizari Facebook”

 1. costel says:

  Buna nu mai lasa sa imi vad pretini sau sa dau la descute faceti ceva va rog

 2. Mircea Bucataru says:

  Nu mai pot posta vidioclipurt

 3. Ioan Pal says:

  Am fost conectat la fb. şi am pierdut conectarea . Vreau să revin la ce a fost , nu dorest să deschid alt cont

 4. mary maria says:

  Nu mai stiu parola la facebook cum sa intru

 5. Furdui gheorghe says:

  Nu pot sa mai văd profilul unei prietene pe care am blocat apoi am deblocat cum sa fac

 6. adrian says:

  numi mai da voie sa întru pe fb

 7. Dorin alexandru sauciuc says:

  Am facut mai multe conturi facebook deoarece miati blocat toate conturile va rog sami permiteti sami deschid un cont facebook

 8. teodordetesan@ogmail says:

  Ma numes Teodor .Am o problema. Va rog ajutatima.Pe Fecebok la Notificari cind accesez un linc trimis de o persoana nu mai apare postarea mea ďecit aprecierea persoanei respective.Asta de 2- 3 zile.nu stiu cum sa modific
  Multumesc.

Scrie un Comentariu