Reteta pentru albirea dintilor

octombrie 14 2.739 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Dincolo de promisiunile frumoase care ne fac sa scoatem bani mai multi din buzunar pentru a cumpara paste de dinti cu efect de albire in speranta ca ne vom alege cu zambete stralucitoare dupa utilizarea lor dar bineinteles ca nu se intampla asa dar macar suntem recunoscatori ca nu ramanem cu dintii mai galbeni decat inainte si dincolo de tratamentul profesional de albire a dintilor care costa undeva la 250 lei si nu stiu cat tine dar cert este ca nu imi plac dintii aia prea albi ca neonul, exista si reteta batraneasca de albire a dintilor, presupun ca este cel putin de-o seama cu retetele pentru vopsit blond la par cu apa oxigenata (pe asta am prins-o si eu) si roscat cu acetona.

Nu va faceti griji, reteta este foarte simpla. Ingredientele:

  • o lamaie
  • bicarbonat de sodiu
  • o periuta de dinti
  • o farfurie sau alt vas.

Stiu ca veti cauta comoditatea asa ca va zic de pe acum, in loc de lamaie nu aveti voie sa folositi helas pentru ca acesta se face din niste chimicale cu apa.. daca doriti puteti stoarce mai multe lamai intr-o sticla si sa folositi sucul respectiv.

Cum se foloseste? Intr-o farfurioara sau un alt vas se toarna cam o lingura de bicarbonat de sodiu. Se ia lamaia si se taie in doua, apoi se stoarce pentru a cadea putina zeama peste bicarbonatul de sodiu. Scopul este sa faceti pe farfurie o solutie asemanatoare pastei de dinti.. daca ati pus prea multa zeama de lamaie si compozitia voastra este apatoasa atunci mai puneti bicarbonat pana solutia sta pe periuta de dinti. Va recomand sa folositi pentru aceasta solutie o periuta de dinti separata. Periati-va dintii cu solutia respectiva ca si cum ati folosi pasta de dinti dar nu mai mult de doua ori pe saptamana pentru a nu strica smaltul dintilor.


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Reteta pentru albirea dintilor”

  1. RoBy says:

    Dar in ce zile din saptamana sau se poate face 2 zile una dupa?!

Scrie un Comentariu