Romanii au trecut la sex cu animale gonflabile

aprilie 22 3.991 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Am citit de curand intr-un ziar ca desi in strainatate magazinele de profil promoveaza jucarii erotice din ce in ce mai dichisite sau papusi gonflabile tot mai scumpe si mai „reale”, in Romania sex-shopurile au o oferta un pic mai diferita: animalele gonflabile, ce emit sunete apropiate de cele adevarate.

Astfel, pe langa vibratoare si papusi, pe rafturile magazinelor isi fac loc si magari, oi sau vaci gonflabile. Cica toti care cumpara asa ceva spun ca le iau pentru prieteni ca sa le faca o gluma dar cine stie sigur ce fac cu ele. Oricum vanzatorul de la sex-shop spunea ca sunt destul de multi cei interesati de animalele gonflabile, ca o oaie, o vaca sau un magar sexual nu costa prea mult: 90 de lei „animalul” cu dispozitiv de sunet si baterii incluse.

Vanzatorul a explicat procedeul de functionare al papusilor:
„Pai, dupa ce o umfli, in spate, aici, are un loc pentru dispozitivul de sunet. Pui cutiuta muzicala acolo, exact sub gaura principala. Cand este atinsa cutiuta incepe si scoate sunetele animalului respectiv!”. Da vedeti ca e naspa ca nu tine ritmul si ce te faci daca o ia inainte.. nu se mai potriveste cu miscarea, oricum daca auziti zgomote de animale de la vecinu sa nu credeti ca e de la televizor..

Da vedeti, poate unui om ii place sa urle tare.. ce volum o aveathinking cat o scoate, ca ma gandesc ca e micut difuzorul.. sau probabil o avea o mufa sa bagi prin statie in boxe.. ce ganduri am si suntem in postul Pastelui.. probabil oitele sunt foarte cautate in perioada asta a anului.

Oricum, principiul este acelasi ca cel de la papusile gonflabile: este recomandabil sa folosesti ceva lubrifiant, iar dupa folosire, sa o speli bine cu apa si sapun, sa o desumfli sa o ascunzi bine sub pat sa nu o vada mama ta sau poate sotia.. ca daca vede ca o inseli si isi ia si ea un vibrator din-ala de un metru si in 4 viteze si nu o sa iti mai placa..


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Romanii au trecut la sex cu animale gonflabile”

  1. Animal Sex Love says:

    Super Tare !Eu sunt de Acord . Daca esti Zoofil, nu ai cum sa simti ce simte un Zoo adevarat! Oricum eu mai mult tin cu un Zoofil sau Gay decat cu un Nercofil -Pedofil-Babofil.. Mai Bine Sadisfaci un animal de companie decat Un copil Mic care ramane cu traunme toata viata sau Cu o doamna in Varsta care mia are un pic si moare !Asa ca Ura pentru Zoo.
    More Info http://www.animalsexfan.tk/

Scrie un Comentariu