Schimbare de cursor

aprilie 5 827 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Am decis iarasi sa imi schimb cursorul, sageata de la mouse, dat fiind faptul ca ma plictisesc foarte repede de el si pe de alta parte se gasesc atatea cursoare frumoase de nici nu stii de unde sa alegi si nici nu sunt greu de instalat. Cu toate acestea trebuie sa stii de unde sa le iei fiindca in general pe internet se gasesc programe care instaleaza aceste pachete de cursoare, si pe langa ele virusi, toolbar-uri si tot felul de prostii. Asadar, nu descarcati niciodata un pachet de cursoare in format .exe

Eu imi iau cursoarele de pe DevianArt, este un site cu artisti pentru care bag mana in foc ca nu se tine de prostii. Daca dai un search pe site gasesti mai multe chestii utile, cam orice tine de grafica si desen. Daca vreti sa vedeti cursoarele care le au, trebuie sa dati search dupa cuvintele „cursor pack”.. o sa va apara o gramada de pachete, unele mai frumoase, altele mai urate.. si probabil o sa pierdeti o gramada de timp uitandu-va pe la unele sau pe la altele.

Eu am ales dintre acestea doua feluri, unul cu cursoare semitransparente pe care l-am incercat si este frumos dar cam simplist si nu-stiu.. parca nu era chiar ce vroiam, asa ca m-am oprit la un pachet de cursoare negre cu rosu de care sunt multumit pentru moment, poate pe viitor o sa il schimb. Daca va place trebuie sa dati Download File, sa dezarhivati arhiva.. or sa va apara imaginile si un fisier ca de notepad pentru instalare.

Aceasta instalare la cursoare nu este ca la programe, dati click dreapta pe fisierul acela de instalare si alegeti optiunea „Install”. Asteptati sa termine si apoi, daca nu va deschide singur fereastra de alegere a cursoarelor pe care vreti sa le folositi,  va duceti in Start – Control Panel – Mouse – alegeti din meniuri Pointers – in lista de scheme alegeti Denial (asa se numeste asta negru cu rosu, voi alegeti numele la pachetul pe care l-ati instalat) – dati Apply si Ok. Asta e tot.

Daca va uitati printre schemele de cursoare veti vedea ca aveti mai multe pentru ca windows-ul are preinstalate mai multe scheme inafara de aceea alba simpla.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Schimbare de cursor”

  1. Drinella says:

    Ce super! Azi am intrat prima oara pe acest blog si am fost uimita, e foarte folositor, bravo admin!

Scrie un Comentariu