Schimbari pe Hi5

februarie 29 2.524 Like to Share? 27 Comentarii Text Mare-Text Mic

Dupa cum bine stiti cu totii, cei de la Hi5 au ajuns in pragul falimentului dupa ce au transformat reteaua de socializare intr-una de divertisment, si nu numai ca au umblat la aspect si functii ci au si banat toate codurile CSS in profile, lucru care a nemultumit pe toata lumea si multi au anuntat ca isi inchid conturile. In acest moment de slabiciune, prin coincidenta sau nu, cei de la Facebook si-au inceput reclama masiva in Romania si au preluat stafeta de cea mai populara retea de socializare de la noi din tara. Daca mai acum cativa ani hi5 era in floare, in acest moment mai sunt doar cativa rataciti, si aia copii.

Astfel se face ca Hi5 a fost scos la vanzare si cumparat de Tagged. Pentru cei care nu au avut curiozitatea sa vada cum sunt alte retele de socializare inafara de Hi5 si Facebook, Tagged este o retea sociala cu scopul declarat de a cunoaste lume noua in scopul de a incepe o relatie. Cel putin teoretic, toti cei care au profil de Tagged sunt acolo pentru ca vor sa cunoasca un partener cu care sa se intalneasca si sa inceapa o relatie. Ca si aspect, daca n-ar fi doua-trei diferente, ai crede ca esti pe Hi5, profilele semanand foarte mult si fiind nelipsite de imaginile cu licurici care isi schimba culorile si comentariile cu imagini.

Cele doua-trei diferente de care va vorbeam vor fi implementate si pe Hi5 in perioada 28 febr. – 1 mar. 2012, timp in care site-ul va fi partial sau total indisponibil utilizatorilor. In aceasta perioada cei de la Tagged isi propun sa mute toate informatiile pe serverul lor si sa faca urmatoarele modificari in site-ul Hi5 pe care il vor tine pe hi5.com, nu il vor incorpora in Tagged.com:

 • profilele vor putea fi personalizate cu mai multe skinuri, Avatarele si Fives vor fi sterse, iar e-mailul, id de mess sau nr telefon nu vor mai fi facute publice pe profil.
 • fotografiile vor avea parte de setari care vor imbunatati controlul dar si aspectul lor.
 • se vor pastra prietenii, dar vor fi sterse cercurile de prieteni
 • monezile vor fi transformate in aur Tagged
 • vor fi sterse jocurile de pe hi5 si inlocuite cu altele
 • grupurile vor fi sterse si inlocuite cu altele
 • bara de instrumente hi5 va fi stearsa.

Hi5
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

27 Comentarii la “Schimbari pe Hi5”

 1. titi says:

  si pana la urma tre sa facem alt profil pe tagged sau ramane accelasi?

 2. gabi says:

  dc sa schimbat hi5 dinainte ala era mai frumos ca asta care e acuma avea mai multe asta de acum nu e bun de nik

 3. sal says:

  AM INTRAT PE HI5 SA-MI FAC CONT NOU SI AM SCRIS TOATE DATELE CORECT …DAR LA DATA NASTERII ZICE CA E NEVALABILA…..OARE DE CE?(si am incercat de mai multe ori)….ASTEPT RASPUNS.

  • admin says:

   daca zice „You are not eligible to sign up for hi5!” inseamna ca esti prea mica. Poti minti in legatura cu anul nasterii ca sa pari mai mare, daca tii neaparat sa iti faci cont.

 4. sal says:

  Am rezolvat…..vreau sa va mai pun o intrebare : Cand se va mai modifica hi5…se sterg toate pozele sau raman ca si acum…?

 5. sal says:

  Deci pozele raman.

 6. . says:

  dC DOar cate o poza poti sa incarci pe hi5?…dc nu putem incarca mai multe poze odata?…………

 7. stefanutz32 says:

  sall ati putea adauga jocul [barn buddy] pe acel site de la nivelul
  respectiv?

 8. iulia says:

  eu mi-am sters contul acum 2 luni ,si am vrut sa revin si nu ma lasa .nici sa ma inregistrez,zice ,ca Emailul din yahoo este invalid ,ceia ce nu este adevarat ,zilnic primesc mesaje in Mail

Scrie un Comentariu