Scris ingrosat, inclinat, taiat, etc. pe Facebook

februarie 9 76.239 Like to Share? 14 Comentarii Text Mare-Text Mic

Doresti sa scrii pe Facebook texte cu scris inclinat, ingrosat, taiat sau cu litere incercuite, intoarse invers si tot felul? Ei bine, se poate.. si e foarte usor desi Facebook nu pune la dispozitie un editor de text si nici nu permite taguri HTML sau BBCode. Toata chestia e ca trebuie sa folosesti litere din caractere speciale in locul scrisului obisnuit. In general aceste caractere speciale, semne si simboluri se pot folosi absolut oriunde puteti sa le dati Paste, fie ca e un document, un profil de Facebook, Hi5, iOrbix, Twitter sau alte retele sociale.

Pentru a folosi acest tip de scris folosind caractere speciale, semne si simboluri trebuie sa va indreptati atentia catre generatoare care va transforma automat un text in scrisul de care aveti nevoie, altfel ar fi o munca foarte plictisitoare sa stati sa scrieti o fraza copiind caractere una cate una, formand cuvintele respective. Din pacate nu este (inca) un generator care sa aiba o sumedenie de functii de cosmetizare a textului cu semne si caractere speciale, ci trebuie sa apelati la mai multe:

 • Generator de scris ingrosat, inclinat, taiat gasiti pe pagina FBFormat unde aveti o caseta unde scrieti ce aveti de scris, apoi dati click pe linkurile de convertire: bold, italic, bold si italic, strike. De asemenea vi se pune la dispozitie si un meniu dropdown cu o serie de simboluri utile. Dupa convertire o sa vedeti ca liniile de text sunt departate unele de altele – nu va faceti probleme, unde il lipiti va arata normal.
 • ⓖⓔⓝⓔⓡⓐⓣⓞⓡ de scris incercuit gasiti pe pagina BubbleBallText si este foarte simplu de folosit.
 • ɹoʇɐɹǝuǝפ de litere cu susul in jos si intoarse invers gasiti pe pagina UpsideDownText care va pune la dispozitie doua optiuni care pot fi selectate simultan sau doar una: prima intoarce scrisul de la dreapta la stanga creand un efect de oglinda, iar a doua intoarce litere cu susul in jos.

Daca stiti ca veti folosi aceste tipuri de scris destul de des atunci ar trebui sa le adaugati in bara voastra de semne de carte astfel incat sa va fie la indemana cand veti avea nevoie de ele.


Etichete: Facebook
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

14 Comentarii la “Scris ingrosat, inclinat, taiat, etc. pe Facebook”

 1. SmileBright !with Doody says:

  ce putem descarca?

 2. George93 says:

  Esti prea ocupat cu invatatul si cu lucrul sau pur si simplu ti-a pierit cheful de a te ocupa de blog?

 3. SmileBright !with Doody says:

  si eu nu mai pot sa vad? laughing

 4. SmileBright !with Doody says:

  ma omoooorri rolling eyes
  nu puteai sa ii dau un paste ?
  unde e ?
  undddeeeee ?
  sigh

 5. SmileBright !with Doody says:

  unde e ma asta, ca nu e
  >#<
  nu o mai face tu pe durul cu mine ca te buşesc feeling beat up

 6. SmileBright !with Doody says:

  prea tarziu, tot ti-o iei !

 7. CineVreauEuBăăăăă!xD!ILUMINATTI says:

  Băi,sincer să fiu,ăsta care o făcut pagina e GOOD!ⓎⓄⓊ ⒶⓇⒺ ⓋⒺⓇⓎ ⒼⓄⓄⒹ ⓂⒶⓃ

 8. Bleah says:

  Eu nu am facebook si nu pot vedea cum sa scrii taiat=( Vreau sa aflu ptc mege si pe wapp ????

Scrie un Comentariu