Si barbatii fac dragoste

septembrie 13 1.225 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Barbatii fac sex, femeile fac dragoste. Aceasta este notiunea pe care toate femeile doresc sa o transmita pentru a intari ideea ca barbatii „e porci”. Dar a facut cineva vreun studiu si a ajuns la concluzia asta? Si ma refer la ceva recent pentru ca in trecut populatia feminina era cu mult peste cea masculina. Barbatii saracii, dupa ce ca traiesc mai putin decat femeile, mai erau si ucisi in razboaie. Mai recent, de cand cu teroristii care omoara la gramada si legile Chinei si altor state supra-aglomerate care inclina spre avortul bebelusilor de sex feminin, numarul femeilor nu poate fi cu mult mai mare decat numarul barbatilor, la nivel mondial.

In Romania, conform unui raport CIA oarecum recent se spune ca raportul femei-barbati este de 1 la 1 pentru intervalul de varsta cuprins intre 15 si 64 de ani. Dat fiind faptul ca inainte de 15 ani si dupa 64 de ani nu avem filme porno in cap, mi se pare perfect. Asadar suntem egali, si hai sa vedem, care din noi fac mai mult sex decat dragoste:

Femeile se prostitueaza mult mai mult decat barbatii

Numarul femeilor care practica prostitutia este urias comparativ cu cel al barbatilor, care este atat de mic incat aproape nu exista. Si cand vorbesc de prostitutie nu ma refer aici neaparat la sexul pe bani, ca femeia poate curvi in schimbul a orice avantaje, pornind de la a primi o burta de mancare si o casa deasupra capului si terminand cu avantaje gen iubit care o plimba/ii imprumuta masina si ii da bani de buzunar. Asadar, „iubind” dintr-un singur motiv concretizat in foloase mai mult sau mai putin imediate, femeia face sex si nu dragoste.

Nici cand i se ofera dragoste

Presupunand ca avem cuplul ideal de indragostiti, care sunt impreuna de foarte mult timp, poate au chiar si vreun copil.. cel mai probabil este ca barbatul sa doreasca sa faca dragoste mai mult decat femeia care a reusit de-a lungul timpului sa inventeze o uriasa paleta de scuze prin care sa isi refuze sotul, cea mai comuna fiind invocarea durerii de cap. Si pentru ca stie in sinea ei ca in curand barbatul va cauta sa isi satisfaca nevoile in alta parte, mai pe vrute mai pe nevrute face cu el sex, nu dragoste.

In timpul partidei, femeile fac „dragoste” cu folos

Ca sa nu fie acelasi lucru legat de prostitutie, ganditi-va ca un cuplu este la inceput de relatie, si se iubesc pentru ca sunt frumosi amandoi si au toate cele in comun, fara sa existe avantaje materiale. Barbatul are sentimente profunde fata de femeie, chiar daca pentru moment, si face dragoste din placere fara sa se gandeasca la ce ii va oferi ziua de maine, daca vor mai fi sau nu impreuna. Cel mai probabil femeia va face „dragoste” pentru a intari relatia lor, avand in minte un scop precis.. nu se lasa condusa de sentimente, ci toata treaba e gandita.

Femeile vor sex

Pana se dezmeticesc odata cu varsta, multe femei se simt atrase de barbatii care „e porci” ca musca la ..miere. Desi sunt multi barbati sufletisti, iubitori (ce-i drept poate si un pic saraci) care le-ar oferi enorm de multa dragoste, plimbari in parc si liniste, ridicandu-le pe un piedestal, femeile fug in poala unor badarani care le eticheteaza „pizde”, nu le iubesc, le invata sa fumeze si le plimba noptile prin cluburi.

Abia mai apoi, tarziu, cand se dezmeticesc (daca o mai fac vreodata) realizeaza ca tipul de barbat linistit si iubitor ar fi bun.. dar este prea tarziu pentru ca si acei barbati, vazand ca nu au cautare, au devenit niste badarani si odata ce au facut asta, nu mai exista cale de intoarcere. Cam acum este momentul in care femeile se plang ca „barbatii fac sex, barbatii e porci” facand referire la cercul de barbati cunoscuti pe care si i-au ales in preajma. Dar inafara a ceea ce vad si cunosc ele, sunt si barbati care fac dragoste.


Etichete: Opinii Personale
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Si barbatii fac dragoste”

 1. SmileBright !with Doody says:

  oamenii raman cu multe lucruri neclarificate; in special sentimentele. uita-te la mine laughing pic de afectiune aici? neah; sex, dragoste.. important e ca ai contactul. laughing

 2. SmileBright !with Doody says:

  nu te scalamba la mine umbrelaMAN laughing

 3. SmileBright !with Doody says:

  nu mai zi; cred ca tocmai ai primit un ordin de restrictie laughing Doody !0ut

Scrie un Comentariu