Sonerii haioase mp3 pentru telefon

decembrie 17 21.023 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Sonerii haioase mp3 pentru telefon sau in alte formate se gasesc acum pe internet la gramada, eu am sa pun aici unele care mi se par deosebite, adica de pe la altii nu romanesti si care nu o sa le auzi la toata lumea. Insa voi daca aveti site-uri in care se gasesc usor sonerii frumoase pentru download, puteti posta un link intr-un comentariu la articolul acesta.

Bun, in primul rand iata cum arata o pagina de download a unei sonerii.

Pagina cu toate sunetele de apel este aceasta, cuprinzand de la fisierele mai noi adaugate la cele mai vechi. Pentru a ajunge in pagina de download al unui „ringtone” trebuie sa dati click pe imaginea de preview a fisierului.

In campul „Category” gasiti categoriile pe care sunt impartite melodiile, prima fiind cea generala (pe care va trebui sa o alegeti uneori pentru a va intoarce la lista completa de categorii) si apoi urmand soneriile MIDI, WAV (acestea sunt cele fara voce si sunt suportate de catre toate telefoanele mobile); MP3 si Real, Sprint, Cingular, Verizon, Nextel care sunt de fapt tot mp3-uri si cam aceleasi. Pentru a vedea melodiile suportate de telefonul tau uita-te la caracteristicile acestuia pe internet sau in cartea de utilizare a acestuia.

In momentul in care alegeti o optiune din aceste trei campuri apasati butonul „GO” pentru a intra in pagina dorita.


Pentru Telefon
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Sonerii haioase mp3 pentru telefon”

 1. Dictionar roman englez says:

  Eu am imnu nazist ca sonerie !

 2. NicU says:

  a trebuit sa’mi fac cont ca sa pot descarca de acolo..mi-am facut,sper ca e gratuit,nu m-or taxa…

  • admin says:

   pai nu iti trebuie cont pe mobile9, doar dai click pe butonul ala verde din dreapta care scrie download, apoi astepti 10 secunde si iti apare fereastra care te intreaba ce vrei sa faci cu soneria

 3. NicU says:

  in fine…eu mi-am facut,nu o sa fiu taxat?

  • admin says:

   nu te taxeaza cu nimic, dimpotriva ai anumite facilitati daca te inregistrezi.. poti sa lasi comentarii, ai profilul tau pe site iar atunci cand downloadezi nu mai trebuie sa mai astepti 10 secunde. Nu iti ia nimeni banii prin internet decat daca ii platesti de pe card.. nu e ca la telefon sa te trezesti ca iti vine abonamentu mai mare ca ai sunat la un numar cu suprataxa.

 4. lulu::) says:

  soneria de la telefonu` meu este cow.mp3
  vi’l recomand o sa se uite lumea ciudat la voi daca va suna telefonul in autobuz laughing

Scrie un Comentariu