Sperma cu gust si miros de mere verzi

septembrie 14 11.450 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Inventie. Romanii pot beneficia de efectele unor pastile-minune care schimba mirosul si gustul spermei si al secretiilor vaginale intr-unul de mere verzi si citrice.

„Sweet Release” este denumirea unor pastile de tipul unor suplimente naturale care au proprietatea de a schimba gustul si mirosul spermei intr-unul de mere verzi, iar secretiile vaginale vor avea gust si miros de citrice, odata urmata cura.

In Romania, „Sweet Release” este disponibil pe piata de aproximativ un an. Cristi Alexa, reprezentantul „Sweet Release” in Romania, ne-a explicat cum trebuie urmata „cura” de pastile si care sunt efectele: „Sweet Release” schimba gustul si mirosul spermei si al secretiilor vaginale. Sunt pastile importate din Uniunea Europeana. La barbati se transforma in gust si miros de mere verzi, iar la femei in citrice.

Se ia cate o pastila de doua ori pe zi, o cutie avand 60 de pastile, deci ajung o luna. Efectele se fac simtite cam dupa sapte zile, iar dupa terminarea cutiei efectul mai tine o saptamana. Pastilele contin numai plante, iar principiul este unul foarte simplu: daca cineva mananca doar portocale o saptamana, gustul si mirosul spermei se vor apropia de al portocalelor. O cutie de pastile costa 109,9 lei.

Site-ul produsului: Pentru barbati |    Pentru femei


Etichete: , Curiozităţi
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Sperma cu gust si miros de mere verzi”

Scrie un Comentariu