Strategii de marketing

iulie 12 1.473 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Fiind la facultate de economie si incepand de anul viitor sa fac marketing cautam ceva care sa ma ajute sa inteleg ce este cu materia asta, concret. Din urmatoarele am aflat cateva notiuni. Sper ca si la cursuri sa ne predea tot asa.

Marketing Feminin:

1. Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat’. Asta e Marketing Direct.

2. Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune: ‘Tipa aceea e foarte buna la pat.’ Asta e Publicitate.

3. Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri nr de tel. Dupa o zi il suni si ii spui: ‘Sunt buna la pat’. Asta e Telemarketing.

4. Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria: ‘Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?’ Asta e Customer Relationship Management

5. Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el, si il inviti sa bea ceva.Ii spui cat de bine miroase, ii lauzi costumul, ii oferi o tigara si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat.’ Asta e Relatii cu Publicul

6. Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat’ si-i mai arati si un san. Asta e Merchandising.

7. Esti la o petrecere si vezi un tip super. El vine la tine si iti spune: ‘Am auzit ca esti foarte buna la pat.’ Asta e Brandul, puterea marcii.

Marketing Masculin:

1. Esti la o petrecere si vezi o tipa super. Te duci la ea si ii spui: ‘Sunt foarte bun la pat si rezist toata noaptea fara oprire’. Asta e Publicitate Falsa si se pedepseste conform legii.

via


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Strategii de marketing”

 1. lumycriss says:

  Dap… Pare interesanta materia asta pe care o s-o studiezi tu anul viitor… Desi ma indoiesc ca o sa va dea aceleasi exemple la capitolul tipuri de marketing laughing

 2. Mika says:

  back big grin dupa o lunga „stresiune” happy super exemplele big grin hai k incepe sa`mi placa MK`ul . o sa le tin minte in cazul ca or sa ma intreabe profii hee hee… de`ar fi totul asa usor , dar o sa am destul timp sa ma fac toba de MK big grin

 3. lumycriss says:

  Uite-l mă, aici era! Bine, nu e chiar despre management, dar ştiam că folosiseşi cuvântul ăsta o dată. Mi-am adus aminte de articolul acesta pentru că primul nostru curs din anul 2 universitar l-am avut astăzi: management, evident. Începe profu’: ce-o mai fi şi ăsta? laughing Şi avea dreptate, mulţi cu rămas bouche-bee la sfârşitul cursului hee hee Cică în esenţă ar fi vorba despre cum să-l determini pe „Georgică” să facă CE trebuie, CÂND trebuie, CUM trebuie şi CÂT trebuie. Cam dificil, nu? worried Mai ales când îl prinzi pe Georgică ăsta după o ceartă zdravănă cu Maricica, prietena lui laughing Eh, om vedea noi ce o fi happy

 4. LoRe_BaBy says:

  Eu am terminat management si nu e departe de marketing, insa daca tot e criza… cam asta ar trebui de stiut: Ca sa pui managementul in actiune, este necesar sa creezi iluzia unei criza, in speranta ca astfel se va actiona. Managementul va selecta actiuni sau evenimente pe care le va preschimba in crize si apoi va reactiona excesiv. Managementul este incapabil de a recunoaste o criza adevarata! Capisci?

Scrie un Comentariu