Studiaza-i mersul si afla daca e potent

mai 7 19.009 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Gasii un articol pe net.. interesant zic eu, cu o anumita curiozitate asupra mersului meu.. am sa intreb pe cineva cum merg ca eu nu stiu.. deci inca nu e verificat..
Dupa o pagina de introducere asupra studiului mersului de catre hipprocati, cu evul mediu bla bla bla ajungem unde ne intereseaza:

Mersul lent


Dacă este drept, coordonat, sigur pe sine

Arată un temperament predominant flegmatic, educat, care nu este foarte uşor de impresionat sau sedus prin erotic. Potenţa este mediocră spre medie, ca şi dorinţa sexuală. Nu este decât foarte rar tandru în intimitate, iar, de regulă, nu ştie să se poarte în preludiu, pe care îl găseşte fără sens. Preferă ritmurile de penetrare obişnuite, constante, iar actul poate dura foarte mult, datorită dificultăţii de obţinere rapidă a excitaţiei necesare organismului. În majoritatea cazurilor este fidel în dragoste, iar preferinţele sale se îndreaptă către femei obişnuite, modeste, care îi seamănă caracterial.


Dacă este drept, dar uşor ezitant, nesigur

Este vorba de un flegmatic uşor efeminat (feminizat), deşi încearcă să pară masculin. Potenţa este medie, însă dorinţa sexuală mai intensă decât la categoria descrisă anterior. De asemenea nu este prea des tandru şi preferă să ignore preludiul erotic. Ritmul este mai dezechilibrat şi uneori percutant, însă presiunea de împingere este medie. Durata până la momentul ejaculării este normală, 10-14 minute. Este fidel, însă, mai uşor de sedus decât flegmaticul ordonat. Preferă, de asemenea, femeile care-i seamănă, de regulă, mai timide.


Dacă este un mers uşor aplecat (cocoşat), dar sigur pe sine

Avem de-a face cu un melancolic atipic, a cărui principală calitate în sex este romantismul. Potenţa este peste medie, ca şi dorinţa erotică. Adoră preludiul sexual, însă numai în condiţii de maximă intimitate şi relaxare. Ritmul de penetrare predominant este lent, monoton, dar profund, fără percuţii în forţă. Durata este variabilă, în funcţie de parteneră, acesta fiind de multe ori înclinat spre a ceda controlul în sex femeii. Este, de regulă, fidel şi preferă femeile visătoare, suple, cu o notă modestă, delicate, naturale.


Dacă este un mers uşor aplecat şi ezitant, nesigur

Caracterizează bărbaţii predominant melancolici, deseori tandri şi romantici. Potenţa, destul de crescută, este asociată unei erecţii care apare destul de dificil în condiţii de stres sau oboseală. Preludiul este atât o plăcere, cât şi o necesitate pentru apariţia dezinhibiţiei generale, care îi domină întreaga fire. Ritmul şi presiunea sunt variabile, iar creativitatea în mişcări erotice este net superioară majorităţii altor tipologii, însă numai dacă este total relaxat. Are aceleaşi preferinţe în materie de femei, descrise la tipologia anterioară.

Mersul energic, grăbit


Dacă este drept

Este un sangvinic atipic, superficial în erotism, trecând des peste preludiu şi tandreţuri. Este dominant în tot şi toate inclusiv în sex, având o potenţă relativ crescută. Preferă sexul sălbatic în ritmuri rapide, însă fără percuţii profunde. Înclinaţia spre infidelitate în erotism este extrem de crescută. Preferă femeile înalte, cu forme armonice, aspectul fizic fiind mult mai important decât unele aspecte morale.


Dacă este uşor încovoiat

Vorbim de un coleric atipic, pasional în dragoste, care poate fi foarte tandru cu femeile pe care le iubeşte cu adevărat. Au o potenţă crescută, însă uneori actul poate fi terminat rapid în limita normalităţii potenţei masculine. Preferă mişcările lente, dar extrem de puternice şi profunde, însă şi ritmurile anormal de rapide. Este foarte fidel numai în cazul în care iubeşte cu întregul său suflet şi foarte infidel atunci când sentimentul este slab. Preferă femeile cu forme erogene dezvoltate, contând mai puţin aspectul moral sau fineţea comportamentală.

Tipuri aparte de mersuri


Apăsat, greoi (pasul de gigant)

Denotă foarte multă încredere în sine, indiferent de temperament. În dragoste este deseori pasional, însă dominant şi foarte frecvent cu gesturi perverse, datorită potenţei mediocre. În timpul actului este sacadat, inconstant, “neîndemânatic”. Atinge dificil orgasmul, iar în condiţii lipsite de intimitate apare ejacularea precoce. Este o altă categorie cu puternică înclinaţie către infidelitate. Preferă femeile care par fie extrem de versate, fie cele care par a avea un comportament de copil.


Plutitor (de balerin)

Este tiparul visătorului discret şi cu capul în nori. Are o potenţă uşor peste medie şi preferă mişcările foarte lente, care alternează cu cele rapide sau sacadate. De asemenea, este uşor de sedus şi cade frecvent în plasa infidelităţii. Preferă femeile elegante, elevate, culte, din punct de vedere fizic, căutând mai mult supleţea.


Flexarea genunchilor

Arată o tipologie optimistă, modestă, cu o potenţă normală, medie, însă o permanentă obsesie erotică. Nu este deloc creativ în sex, iar ritmul şi felul de penetrare sunt monotone. Preferă nota de ruralism a femeilor voluptoase, uneori chiar plinuţe. Are o înclinaţie modestă spre infidelitate.


Balansat

Apare la tipologii ale bărbaţilor care se conduc după şabloane din popor. Potenţa este mediocră, sau scăzută, iar sexul preferat este, de regulă, cel energic, în forţă, însă de foarte scurtă durată. Preferă femeile cu sânii mari şi fese supradimensionate.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Studiaza-i mersul si afla daca e potent”

 1. admin says:

  Se potriveste.. e bun.

 2. internetfrate says:

  hai ca este tare.

 3. zafox says:

  unii chiar nu au ce face

 4. florique says:

  asta e cea mai mare prostie care o vad , pai cu ces yo de vina ca armata ma facut sa umblu drept si hotarat ,sau vreunu care are probleme cu mersu ,dar defapt el este iepure cu baterii in pat si te f de scoti fum hee hee

 5. admin says:

  eu am pus o prietena sa aleaga din variantele de mai sus pe cea care se potriveste cu mersul meu, a ales si am citit impreuna si se potriveste cam pe la 70-80% ceea ce nu e putin. Poate la altii nu se potriveste dar este un punct de pornire.

 6. dyxy says:

  Interesant post laughing

Scrie un Comentariu