SuperGrasa VS. SuperSlaba

noiembrie 10 211 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Supersize vs Superskinny este o emisiune din Marea Britanie in care sunt luate doua persoane cu obiceiuri alimentare total diferite, una supergrasa care mananca tot timpul si poate fi numita cu usurinta „monstrul din bucatarie” si una superslaba care e mai mult vegetariana si poate fi numita „un sac de oase”.

Acestea sunt duse la o clinica unde timp de 5 zile, sub supravegherea unui doctor, schimba meniurile intre ele, cea slaba trebuind sa manance mesele bogate ale grasanei iar aceasta din urma sa manance.. de fapt sa stea sa se uite cum ii mananca aia slaba mancarea. Ideea este ca fiecare dintre aceste persoane sa vada cat de nesanatoase sunt obiceiurile lor alimentare si sa constientizeze ca este nevoie de o schimbare.

La 3 luni de la „saptamana groazei”, cele doua persoane sunt chemate inapoi la clinica pentru a vedea rezultatele. Este un format de emisiune pe care nu m-as mira sa il vad la PrimaTv cu toate ca pe la noi anorexia voita nu isi are locul.

In cadrul emisiunii, pe langa povestea celor doua persoane mai sunt cateva faze care tin tot de obiceiurile alimentare si pe care am cautat sa le scot pe cat posibil, asa ca daca vi se pare ca trece la altceva puteti da mai inainte pentru a sari la ceea ce va intereseaza. Nu cred ca mai e nevoie sa spun, este o emisiune pentru fete.


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “SuperGrasa VS. SuperSlaba”

Scrie un Comentariu