Test – Daltonism

mai 7 9.410 Like to Share? 16 Comentarii Text Mare-Text Mic

Un test destul de simplu pentru persoanele care sufera de daltonism (care nu disting culorile, in special rosul si verdele) cuprinzand mai multe planse ishihara din ce in ce mai complexe astfel incat sa testeze pana la ce limita poti distinge culorile, introducand in partea din dreapta sus a testului cifra pe care o poti citi de pe plansa.

Click aici pentru a da testul »

La un moment dat devine dificil pana si pentru cineva care in mod normal distinge destul de bine culorile. De exemplu eu dupa al patrulea numar nu am mai vazut ce scrie.


Teste
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

16 Comentarii la “Test – Daltonism”

 1. geo says:

  ma c** in voi ma care ati facut testu asta tampit
  mai ales ca yo am si reflexe cand
  ma speriilaughinglaughinglaughing
  era sa dau una tare la monitor,da noroc ca am realizat f repede

  nu suneti sanatosilaughinglaughing

 2. Magdalena says:

  Deci era sa mor! Eu chiar am probleme de perceptie a culorilor si eram foarte concentrata pentru ca nu distingeam nimic. Cand mi-a aparut dihania aia pe monitor am sarit cu scaunul! Faza tare e ca eram la servici si am speriat si vreo doi colegi..Super teapa ce mi-am luat! Abia astept sa o fac si altora1 Hi! Hi!

 3. Magdalena says:

  Am observat si eu ca e facut pe bune pentru ca n-am nimerit niciunul! Bine ca e sefu in concediu si nu a fost in birou ca sigur ma dadea afara la cum am facut! Si era si o liniste asa…plus sonorul la maxim ca deh, nu e seful!

 4. andy says:

  NU daltonism dar Infarct rolling on the floor

Scrie un Comentariu