The Adobe Flash plugin has crashed

iunie 26 3.763 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

„The Adobe Flash plugin has crashed. Send Crash Report” este o eroare aparuta din ce in ce mai mult de cand cu lansarea noii versiuni de Firefox, care izoleaza printre altele si procesul Flash Player-ului de cel al Firefoxului pentru a nu il destabiliza. Astfel, daca la incarcare Flash-ul ingheata mai mult de 10 secunde, acesta este automat intrerupt si va da eroarea aceea. Este cam acelasi lucru ca si la Windows. Aceasta eroare a fost scoasa la iveala de jocurile de pe Facebook, precum FarmVille sau MafiaWars si altele carora le ia cateodata mai mult de 10 secunde sa se incarce.

Cei de la Adobe nu or sa stea cu mainile in san si vor scoate cat de curand o noua versiune de Flash Player care sa rezolve aceasta problema. Asa ca in primul rand trebuie sa stati cu ochii pe update-uri. Asigurati-va ca aveti ultima versiune de Flash Player instalata. Firefoxul verfica automat aici »

O solutie mai imediata ar fi sa cresteti timpul acela de asteptare la 30 de secunde. Cum faceti asta? Control Panel-ul Firefoxului, ca sa zic asa, se gaseste la adresa about:config asa ca scrieti aceasta in bara de adrese si dati enter.. ca si cum ati intra pe un site oarecare. O sa va apara o pagina acolo cu un avertisment amuzant, trebuie sa dati sa va lase ca promiteti ca veti avea grija.

Acum sunteti in pagina cu multe randulete si valori pe acolo si alte prostii. Este o bara de cautare sus care se numeste „Filter”(Filtru), copiati asta acolo dom.ipc.plugins.timeoutSecs ca sa v-o gaseasca. O sa apara singura.

Daca nu apare inseamna ca nu sunteti la zi cu versiunea Firefox ci aveti o versiune mai veche. Va duceti la Help (ajutor) – Check for Updates (cauta actualizari) si instalati noua versiune. Apoi intrati iar in pagina de config si cautati ala.

Dati dublu click pe dom.ipc.plugins.timeoutSecs si va apare o fereastra cu numarul 10. Scrieti acolo 30, ca sa astepte 30 de secunde inainte sa inchida Flash-ul, apoi apasati OK. Asta e tot.


Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “The Adobe Flash plugin has crashed”

 1. Alexa says:

  Vai, iti multumesc mult!

 2. xD says:

  la mine tot ce e flash se aude gajait ~ youtube , slideshow’uri

 3. Marian says:

  O alta solutie este de a schimba valoarea la -1.

 4. bogdan says:

  Salut, si mie mi-a apartu eroarea aia si dup-aia Blue Screen of Death. Credeti ca au legatura sau blue screen-ul e de la altceva?

 5. Mada says:

  Hey, am cautat un site ca sa pot vedea live canalul Cw. Cu internet explorer mi se inchide adica imi da „close the program”, opre al fel iar al mozila treaba cu plug in-ul. care ar fi cea mai buan solutie in cazul de fata?

 6. Bogdan says:

  Salut,
  eu tot incerc sa intru pe chatroulette, si cand dau sa imi apara camera de la settings imi da eroarea asta cu Adobe Flash Plugin has crashed … te rog daca poti sa ma ajuti spune-mi ce am de facut

Scrie un Comentariu