The drawn together movie – best online!

iulie 25 1.540 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Iubitorii de desene animate pentru adulti vor aprecia filmul „The drawn together movie: The movie!” aparut in 2010, care este o amestecatura de personaje clasice din desene animate difuzate mai mult in America. Noi, romanii, o sa recunoastem pentru inceput doar atmosfera si personajele din Familia Flintstone, precum si unele personaje desenate in stilul „South Park”. Parca sa zic ca desenele cu Toot Braunstein au fost difuzate intr-un timp pe TVR dar nu sunt sigur.

Filmul „The drawn together movie: The movie!” poate fi vizualizat online, cu subtitrare, direct pe internet. Va recomand sa deschideti link-ul cu Mozilla Firefox, iar dupa ce dati click pe butonul de redare al player-ului cu filmul sa dati „stop” si sa asteptati un minut pana se incarca filmul, adica pana se incarca bara aia alba de dinaintea celei de redare. Astfel nu o sa se intrerupa pe masura ce va uitati la el.

Ca alternativa, daca tot vi se blocheaza si devine enervant sa il vedeti pe internet, puteti sa il downloadati in calculator cu ajutorul extensiei DownloadHelper pentru Firefox. Se ia destul de repede, si il puteti deschide cam cu orice player de filme.. eu folosesc Gom Player.


Etichete: , Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “The drawn together movie – best online!”

  1. Desene animate says:

    foarte tari desenele astea happy

  2. GiacomO says:

    Am si eu o nelamurire nu are legatura cu postul dar nu stiu unde sa o pun. Exista o chestie pe anumite bloguri cu download firefox, am intrat la ei am incercat sa fac ce scrie in tutorialul acela dar nu mi-a iesit. Ma poti ajuta?

Scrie un Comentariu