The Expendables

iulie 25 460 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Pe 13 august 2010 se lanseaza in America un film ce v-a da mare satisfactie iubitorilor de filme cu bataie si razboi, The Expendables, cu o distributie destul de speciala, curpinzand aproape toti actorii arhicunoscuti de filme de actiune: Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si multi altii.

Lui Jean-Claude Van Damme i-a fost de asemenea oferit un rol in film, insa acesta l-a refuzat pe motiv ca personajul sau nu are suficient caracter, fiind obisnuit sa fie eroul principal al filmelor, acestuia nu i-a convenit sa joace in film ca un personaj nu foarte important.

Wesley Snipes trebuia sa joace un rol in film insa nu a putut fiindca nu are voie sa paraseasca teritoriul Statelor Unite ale Americii.. probleme cu fiscul. Urmatorul la rand ar fi fost rapperul 50 Cent insa pana la urma, regizorul si scenaristul Stallone a decis ca rolul sa fie dat lui Terry Crews.

Kurt Russell a refuzat rolul pe care il joaca Bruce Willis pe motiv ca nu doreste sa faca actorie momentan, dupa ce acest rol fusese refuzat si de Arnold Schwarzenegger care a dorit un rol mai mic in film datorita carierei sale din politica. Steven Seagal a refuzat de asemenea un rol fiindca avea niste probleme personale cu unul din producatori.

West Coast Customs Street Customs au facut pentru acest film trei Ford F100s din 1955 tunate, doua pentru a fi folosite in film si unul pentru Stallone sa il ia acasa.

Se anunta a fi un film clasic de actiune unde oamenii infig cutite unii intr-altii si se impusca intre ei. Bugetul filmului a fost de aproape 80 de milioane de dolari.


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “The Expendables”

Scrie un Comentariu