Trojan Games

aprilie 25 3.985 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Dupa cum probabil ati vazut si voi pe Youtube sunt trei clipuri cu niste „Jocuri troiane” constand intr-o combinatie de sport si sex. Amuzante, amuzante dar mi-am pus normal intrebarea, unde se desfasoara jocurile acestea, cine participa, ce premii sunt, si mai ales ce accidente sau incidente au fost.. s-a rupt ceva in timpul concursului sau.. ceva?

Este posibil ca aceste clipuri de pe Youtube sa frameze.. daca fac asa dati „Pause” si un pic inapoi bara de defilare si lasati bara aceea gri care citeste inainte sa parcurga un spatiu suficient pentru a continua filmul. Daca nu reusiti, sigur va merge cum trebuie atunci cand dati „Replay„.

Sa incepem cu inceputul.. conform site-ului FamousPictures si nu numai, aceste jocuri s-au desfasurat intr-o campanie de promovare a prezervativelor „Trojan” din Regatul Unit. Cu putina imaginatie si o multime de bani, compania de prezervative Trojan a combinat sportul cu sexul în cadrul unor campionate internationale fictionale numite Trojan Games, organizate in anul 2003.. pe un stadion din Bucuresti. Normal, unde altundeva mai gaseau actori care sa se dezbrace si sa faca sex pentru bani..

Scena de Penis Lifting a fost vizualizata de peste 300 de milioane de ori aducand un trafic enorm paginii care promova prezervativele respective.

https://youtube.com/devicesupport

Toate scenele au fost filmate de „The Viral Factory” in 2 zile si au avut ca actori atleti adevarati din Romania. Directorul de casting i-a asigurat pe producatori ca toti actorii nu au nimic impotriva in a se dezbraca si chiar asa a si fost (normal) cu exceptia unui mic incident cu acel mare, urias culturist care a devenit dintr-odata timid.. si a avut un atac de panica in ultimul moment

Producatorii au fost foarte multumiti fiindca toti actorii nostri au fost foarte fericiti si relaxati, nu ii deranja deloc ideea de a filma goi. Ei, fiind englezi au fost grijulii, punandu-le la dispozitie dupa fiecare filmare prosoape sa se acopere, dar o romanca a facut parada pe acolo umbland dupa filmare 20 de minute dezbracata si cand i-au spus sa isi ia niste haine pe ea si sa treaca la masa, a zis „Nu, mi-e foame!”.. dupa asta s-au relaxat toti.. au vazut ca nu exista decenta in Romania si nu trebuie sa isi faca griji ca vor intampina probleme la filmari.

Penetrarea competitionala folosind prezervativele Trojan a avut un succes enorm iar aceste trei clipuri pe care le-ati vizionat reprezinta cuplurile finaliste.


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Trojan Games”

 1. zafox says:

  loooooool, daca nimeria pe langa si… ah, dont wanna think about it

 2. admin says:

  tu ca tu dar noi baietii worried

 3. Kano says:

  man dar la primu video , spune ceva de genu „here in Bucharest” happy&#41winking ce au cu bucurestiu? sau n-am inteles eu bine
  ?

 4. admin says:

  „Cu putina imaginatie si o multime de bani, compania de prezervative Trojan a combinat sportul cu sexul în cadrul unor campionate internationale fictionale numite Trojan Games, organizate in anul 2003.. pe un stadion din Bucuresti.”
  S-au filmat in Bucuresti.

Scrie un Comentariu