TumbleBugs Download

februarie 17 14.044 Like to Share? 9 Comentarii Text Mare-Text Mic

Tumblebugs este un joc in genul Zuma doar ca e mai frumos, adica imi place mie mai mult. Tot asa se joaca, doar ca in locul bilelor colorate sunt niste gargarite care sunt impinse de la spate de un paznic, iar eu (un gandac zburator) trebuie sa le eliberez inainte sa le impinga respectivul in gaura din pamant.

Mai exact, in subsolul curtii mele sunt niste gandaci negri si malefici care planuiesc sa faca din prietenii mei colorati sclavii lor si ii tin prizonieri, iar eu.. ca un Erou ce sunt trebuie sa ii eliberez pe toti inainte de a fi condusi in subteranul intunecat.

Deocamdata nu am reusit sa ii eliberez pe toti.. am ajuns doar pana la nivelul 8 din 12 cat are jocul.. spre sfarsit este mai dificil sa nimeresti gargaritele acelea, mai ales ca fiecare nivel are vreo 10 subnivele pe care trebuie sa le treci, altfel nu poti trece la nivelul urmator. De exemplu daca esti la nivelul 7.9 si pierzi ultima viata pe care o ai, o iei de la inceput: adica de la 7.1.

Daca aveti timp de pierdut, putere de concentrare, rapiditate de mana, si nu aveti nimic impotriva sa va stricati ochii puteti da download gratuit la joc de aici.  Se instaleaza ca orice alta aplicatie si nu are niste cerinte ridicate, sunt sigur ca va merge pe calculatorul vostru.


Jocuri Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

9 Comentarii la “TumbleBugs Download”

 1. anna says:

  A aparut cumva si Tumblebugs 3?

 2. Figurantu says:

  Unde gasesc si eu Tumblebugs 2 dar sa fie full si free?

 3. catalineguletzu says:

  Vreau si eu dynna blaster sau little bombers return.Si cum fac sa-mi reapara pe ecran,iconitele pe care le-am sters?!? multumesc.

  • admin says:

   depinde cum le-ai sters, ori e click dreapta pe desktop – arrange icons – show desktop icons ori te duci la program din C/program files si dai click dreapta pe iconita lui si apoi create shortcut pe care il iei si il pui pe desktop

 4. anca says:

  unde dau sa il descarc?

  • admin says:

   am actualizat link-ul cu o pagina care arata pe unde mai este pus la download, vad ca este si o varianta portabila printre ele. Vezi ca pachetul trebuie sa aiba cativa MB nu cativa kb, alea nu stiu ce sunt happy

 5. SANDU AND says:

  CE FAC DACA NU IMI MERGE TUMBLEBUGS 1

Scrie un Comentariu