Un donator de sperma rupe tacerea

august 16 1.966 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Timisoreanul Alin B. este, la 34 de ani, de profesie jandarm, merge o data la doua zile la Obstetrica si Ginecologie „Bega” sa doneze sperma pentru femeile nevoite sa recurga la „banca” pentru a avea un copil.

Dupa calculele lui, pana acum, cu siguranta, 32 de copii ii poarta genele. Donarea lichidului seminal a devenit pentru el un hobby care ii aduce lunar cateva sute de euro. „Nu asta este cel mai important, ci faptul ca ajut anumite femei sa aiba un copil”, spune el.

„Donatorilor li se intocmesc fise ce contin datele lor de sanatate, dar si poze cu ei, imbracati. Este dorita cu precadere sperma celor ce lucreaza in SRI, Armata, Politie sau Jandarmerie”, spune Delia Hutanu, directoarea clinicii „Bega”.

Femeile care cumpara sperma banatenilor sunt, in general, pretentioase. Majoritatea vor ca donatorul sa fie inalt, puternic si, daca se poate, sa aiba si un look de fotomodel laughing


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Un donator de sperma rupe tacerea”

 1. paul says:

  pff inseamna ca te poti imbogati din astalaughingin cativa ani strangi bani de o masina ca lumea din banii pe donarea de spermalaughingrolling on the floorpoate maine merg si eu sa donezlaughinglaughing

 2. darius says:

  buna asi vrea si eu sa donez sperma dar nu stiu unde unde sa apelez dc mai ajuta tiasi fi recunoscator.

 3. darius says:

  asta ami este nr 0756867834

Scrie un Comentariu