Verificarea compatibilitatii suplimentelor Firefox

noiembrie 30 375 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Poate ati vrea sa opriti verificarea compatibilitatii suplimentelor pe care la aveti instalate la Firefox, mai ales daca actualizati browser-ul la o versiune mai importanta pentru care dezvoltatorii de suplimente nu sunt inca pregatiti.

Inca exista persoane care nu si-au actualizat navigatorul de internet la ultima versiune disponibila pentru ca au anumite suplimente (extensii, add-ons) la care tin dar care ar fi dezactivate pentru ca nu mai sunt compatibile. Cel putin asa rezulta in urma verificarii compatibilitatii suplimentelor de la instalarea noii versiuni de Firefox.

Adevarul este ca unele dintre ele sunt de fapt functionale, doar ca programatorii lor nu au mai avut rabdarea sa le actualizeze de cate ori apare cate un nou Firefox, lucru care se intampla destul de des iar acum nu prea mai e vorba de versiuni x.y.z ci mai degraba de 8, 9, 10 etc. sarind direct de la o versiune la alta.

Pentru a reactiva suplimentele pe care le aveti dezactivate pentru ca „nu mai sunt compatibile” va trebuie Add-on Compatibility Reporter care este de fapt un alt supliment folosit in special de cei care folosesc sursele Beta sau Aurora pentru actualizarea browserului. Acest supliment va ajuta sa testati celelalte suplimente, sa vedeti cu ochii vostri daca mai sunt compatibile sau nu. Unele s-ar putea sa functioneze corect, altele s-ar putea sa fie intradevar depasite si trebuiesc dezactivate.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Verificarea compatibilitatii suplimentelor Firefox”

Scrie un Comentariu