Viata de student

ianuarie 11 1.349 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Viata de student.. pai ce sa va spun.. dupa un lung drum al vietii (in care daca te gandesti un pic, nu ai realizat nimic) presarat cu multe esecuri, evenimente pe care doresti sa le uiti, si false bucurii presarate pe ici pe colo, ajungi pana la urma, (vrand, nevrand) si la facultate.

Este un mediu mai agreabil fata de liceu pentru ca aici profesorii sunt competenti si au respect fata de tine, iar orarul nu iti ocupa toata ziua; un mediu in care esti constrans sa socializezi pentru ca vin multi si se dau pe langa tine ca sa le spui ce ai facut la un curs sau sa le dai cursuri sa isi traga la xerox. Este bine pentru ca si tu la randul tau o sa faci la fel, doar ca e posibil ca pe tine sa nu te bage nimeni in seama asa ca, la fel ca in orice, trebuie sa te bazezi doar pe tine.. sad dar fii fericit! Poate o sa iei id-ul de mess al vreunei fete si o sa vorbesti de unul singur pentru ca ea fiind mai desteapta ca tine nici nu o sa te bage in seama negasind nimic interesant la tine. Sigur, or sa fie fete urate cu un intelect nu foarte dezvoltat, care or sa te fixeze cu privirea sau or sa incerce sa intre in vorba cu tine.. acum depinde si de ce iti doresti de la viata, multe prietenii superficiale trecatoare sau putine dar adevarate si din tot sufletul.. Iti sugerez, daca poti, sa te incadrezi in prima categorie pentru ca risti sa treaca viata pe langa tine asteptand persoana potrivita.

Partea buna a facultatii este ca nu te asculta tot timpul si nu esti obligat sa te duci la toate cursurile care, tin o ora jumate si sunt mai plictisitoare ca o poveste de adormit copiii. Ca sa treci examenele nu trebuie decat sa citesti vreo 4-5 carti si vreo cateva zeci de pagini care ti s-au dictat pe parcurs, iar ca sa iei o nota bunicica trebuie sa le inveti, dar nu iti face griji, noi astia, avem noroc.

Asa ca.. pe langa asa zisii prieteni si prietene, plictiseala si aerul inchis din clase, inveti un lucru: sa apreciezi prietenii si prietenele care iti tin de urat pe mess si pe-afara si sunt cu sufletul alaturi de tine, datorita lor lumea in care traiesti fiind mai buna. Inafara de asta.. liniste.


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Viata de student”

  1. dorina says:

    hei,ai uitat sa adaogi:transport public de rahat(nu si daca ai masina)!!si concurentza idioata intre colegi..ma enerveaza cind merg prea departe cu variantele astea!!!stii genu care se dau mari si tari in fata profesorilor…la testari se ascund sub banci,si pling cind primesc 9 in loc de 10..
    PS:am facut 3 ani plictisitori de business si administrarea afacerilor..nu demult am dat examenele de stat pluus teza, si univerul…is gone like forever.

Scrie un Comentariu