Viata si sexul la tara

septembrie 24 23.534 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ce simplă, primitivă şi săracă este viaţa pe la ţară.. Oamenii nu au nicio pretenţie de la viaţă, decât să le dea trebuinţele bazice indiferent de formă, sau poate nici nu ştiu ce să îşi dorească înafară de ce văd la vecinu’ peste gard, pentru că la ceea ce văd la televizor (dacă au unul) nici nu îndrăznesc să viseze. Este o diferenţă mare, mult prea mare între oamenii din mediul rural şi cel urban.

Clipul următor este „de la ţară”, între ghilimele fiindcă Dăbuleni, localitatea în care s-a filmat, este oraş, un oraş alcătuit numai din case, unde oamenii îşi au găinile, wc-ul şi porcul în curte şi trăiesc din agricultură ca orice alt om de la ţară, fără gaze, canalizare sau orice altceva.

Aici, cei de la televiziunea locală au fost contactaţi de către un „tânăr” mai nebunatic care avea nevoie de o femeie, iar dat fiind faptul că nu s-a uitat nicio româncă la el, că astea vor bani, averi etc. a pus ochii pe ţâgănci.. Indiferent de vârstă, că deh, omul este disperat şi are nevoie de ceva din 5 litere iar apoi „găina bătrână face ciorba bună”.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

3 Comentarii la “Viata si sexul la tara”

  1. Marius says:

    pff…ce caraghios e tiganu` =)&#41winking)winking taxia..Doamneee rolling on the floor criminal clipul

Scrie un Comentariu