Videoclip Youtube fara adnotari

august 11 1.324 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Se intampla deseori ca atunci cand deschideti un videoclip Youtube sa fie acoperit de tot felul de patratele si cerculete in care scrie ceva, fie reclame fie completari din partea uploader-ului. Aceste baloane peste videoclipul in sine se numesc adnotari si sunt foarte utile pentru cei care incarca videoclipuri pe Youtube, acestea dandu-le posibilitatea sa aduca completari sau sa introduca link-uri spre alte pagini.

Problema cu adnotarile apare atunci cand utilizatorul Youtube le foloseste in mod excesiv si nu te poti uita la videoclip din cauza lor ca te sacaie cu „da click aici pentru nush-ce” sau „http viagra com” si apar asa unele peste altele, si niste patrate pe acolo de iti vine sa inchizi videoclipul. Am observat ca sunt persoane destul de multe care indura cu stoicism astfel de lucruri, ceea ce ramane un mister pentru mine ca eu n-as putea face asta.

Ei bine, adnotarile dintr-un videoclip se dezactiveaza.. nu te obliga nimeni sa vezi si patratele alea odata cu videoclipul. Pe Youtube vei gasi in partea din dreapta a barei de rulare a videoclipului un buton ca un balonas de chat care odata apasat, dezactiveaza adnotarile. Este exact inaintea butonului de „Pop Out”. La videoclipurile de pe site-uri, cum este si cazul celui de sus, se apasa butonul din coltul din dreapta jos ridicandu-se o lista de butoane in sus iar din lista aia care apare se apasa al treilea buton „Turn Off Annotations”.

De reclamele Google care apar pe videoclipuri nu mai zic fiindca acelea au un X in coltul din dreapta sus.

Pentru cei care au cont pe Youtube , mergeti pe pagina de setari a contului si alegeti meniul de configurare a redarii. Debifati optiunea de la Adnotări (Alegeţi setarea prestabilită pentru afişarea adnotărilor atunci când vizionaţi filme.).


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Videoclip Youtube fara adnotari”

  1. George says:

    Multumes mult, chiar nu stiam ce sa fac sa nu mai vad toate reclamele alea whew

Scrie un Comentariu