Viitorul suna.. bine?

februarie 25 504 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

De mult timp se vorbeste despre o legalizare a prostitutiei..ai naiba ei alesii neamului nu vor sa faca asa ceva.. adica normal din moment ce nu mai sunt asa tineri si “in putere”. De ce nu vor sa legalizeze prostitutia din moment ce, daca iau un ziar si ma uit la erotice sau matrimoniale vad o gramada de curve care se ofera domnilor generosi (intr-un alt context vad si daca ies in strada sau daca dau drumul la televizor dar asta e alta poveste)

Adica daca tot se practica de ce sa nu tii sub control asta.. consider ca ar fi mai bine pentru toata lumea daca ar exista bordeluri unde sa isi practice meseria tinerele domnisoare cu un control medical la zi si sub protectia unor bodyguarzi.

Desigur sunt si multe dezavantaje: saracele fete trebuie sa dea bani la stat si tarifele or sa creasca, oamenii dupa un program lung de munca sa nu isi mai innabuse oboseala cu o bere rece ci cu o femeie fierbinte cum nevasta nu mai e de mult sau mai este dar numai cu altii, la ei facand nazuri; poate or sa vrea sa isi faca sindicat.. poi fratilor cand or iesi in strada cu tot cu pestii lor plus neamuri si ce mai au.. nu as vrea sa fiu in locul autoritatilor. Apropo de reprezentantii acestia, nu vor putea sa intre in bordeluri fara sa ii vedem la televizor si sa radem de ei si de alegerile lor.. (nu alea care le stie toata lumea si oricum rade) ci preferintele lor la femei: subtirele, plinute, de 18 ani, mulatre etc.

Poate o sa fie vreun profil de scoala profesionala sau or sa isi faca fetele o facultate a lor ca si cea de manechine.. materie ar fi o gramada si profesoare s-ar gasi destulewinking Plus de-asta, ar fi curve cu atestat profesional, master poate.. eventual cu anumite cursuri in strainatate, nu curve din-astea auto-intitulate “de lux” cum sunt acum. Elevii din clasa a 12-a poate or sa faca excursii cu doamna diriginta la aceste case ale placerii ca sa invete o lectie de viata si sa nu mai fie asa de debusolati prima oara sub asternut.. mai ales fetele care la inceput nu stiu nimic. Apropo de asta: fratilor daca aveti gagica virgina, si nu numai, nu incercati sa intrati fara lubrifiant.. o sa imi multumiti mai tarziuwinking

De-asemenea s-ar crea noi locuri de munca, femeile plecate la produs in strainatate or sa revina in tara daca or sa fie salarii bune, or sa lucreze cu carte de munca.. deci or sa primeasca pensie, o sa apara o noua sectiune la muzeu cu obiecte si picturi erotice, acele auto-intitulate “regine porno” or sa fie desemnate de catre un juriu potent pe baza unei analize amanuntite si examinare la sange pe criterii stricte.. poate reglementate prin lege. Omul de rand daca are o cocioaba pe la tara poate o sa isi faca un proiect pe care sa il inainteze spre aprobare ca sa obtina fonduri europene pentru a-si face propria afacere.. SRL sau in familie..

Nu mai pot ca ma bufneste rasulrolling on the floor Oricum cred ca o sa fiu urecheat de catre fete cu articolul asta.


Gânduri
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Viitorul suna.. bine?”

  1. zafox says:

    unde ai auzit de legalizare a prostitutiei ? oricum, nu m-ar mira nimic, e Romania

  2. admin says:

    Am vorbit despre o legalizare a prostitutiei la modul ipotetic.

Scrie un Comentariu