X Factor Romania – episoade sezon 2 online

octombrie 18 1.793 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Mai nou am inceput sa vizionez episoadele din sezonul 2 al show-ului X Factor Romania, dar cum nu prea il prind pe la tv si nici live pe internet ca e dat in acelasi timp, urmaresc videoclipurile online avand de asemenea avantajul ca nu contin publicitate. Nu pot sa zic ca imi place X Factor dar imi plac picioarele Deliei, imi place firea moracanoasa a lui Cheloo si pe de alta parte ma enerveaza fata lui Dan Bitman, nu stiu sigur de ce. Inafara de asta, imi place sa vad cum se fac multi concurenti de ras, venind acolo si fiind total pe dinafara dar total increzatori ca vor sufla marele premiu al emisiunii. Nu stiu ce naiba au in cap, si nu stiu de ce nu ii opreste nimeni sa le spuna ca nu e de ei cantatul si n-ar trebui sa se duca sa se faca de ras in fata natiunii. Sper ca macar sa fie platiti cu ceva daca tot s-au dus acolo si au intretinut show-ul.

In rest, apreciez si eu ca oricare altul, concurentele ce poseda o pereche de picioare lungi, subtiri si goale, ochi frumosi, par cret, voce frumoasa, chiar daca unele si-arata gingiile cand rad si hai sa fim seriosi, multe sunt filmate si machiate in asa fel incat sa ni le imaginam infipte. La baieti, imi plac cei care abordeaza stilul hip-hop si canta bine.. in rest e total neinteresant.

Ei bine, voi pune aici videoclipurile ce cuprind ultima emisiune difuzata pe antena 1 de indata ce voi pune mana pe ele. De episoade trecute, sezoane trecute din X Factor Romania nu cred ca mai este nevoie fiindca au fost si s-au dus, deja au ramas istorie.

Instructiuni pentru o vizionare optima: dati play si apoi puneti pauza pentru a lasa intregul videoclip sa se incarce. Daca in timpul vizionarii intampinati probleme gen blocari ale calculatorului fie opriti celelalte programe care ruleaza, fie reduceti cu 15% resursele alocate procesului plugin-container.exe, chrome.exe (in functie de browser) prin intermediul BES.

Gasiti toate episoadele din sezonul 2 XFactor pe site-ul a1 »


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “X Factor Romania – episoade sezon 2 online”

Scrie un Comentariu