X-Men Evolution Online

august 23 1.921 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Marvel a incarcat pe Youtube cateva episoade din sezoanele de la celebrele desene animate X-Men Evolution, varianta in care mutantii sunt adolescenti, inca la scoala. Aceste desene fac parte din epoca de aur a Cartoon Network cand se difuzau desene animate si pentru copiii peste 8 ani.

Compania Marvel a incarcat episoadele pe Youtube pentru a face cunoscut faptul ca toate cele 4 sezoane a desenelor animate X-Men Evolution pot fi urmarite pe iTunes, la urmatoarele adrese:

Va dau linkurile fiindca poate sunt printre voi care si-au instalat iTunes, daca nu.. puteti sa instalati gratuit programul dar decat pentru desenele astea nu are rost sa va complicati fiindca pot fi vazute online in intregime pe AnimeFreak.Com


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “X-Men Evolution Online”

 1. bogdan77 says:

  e in engleza nu?

 2. admin says:

  da, sunt desenele originale. Dar eu zic ca intelegi.. eu de la Cartoon Network am invatat engleza fiindca atunci cand eram mai mic nu era Cartoon Network Romania ci doar originalul in engleza.

 3. George93 says:

  Nici acuma nu e cu totul in romaneste ca mai auzi pe cate unu care vorbeste maghiara laughing rolling on the floor

 4. Laura says:

  Eu le-am gasit in romana aici http://www.peteava.ro/canal-729/filtrare/categorie/1932 .winking Sunt 38 de episoade si se incarca cam greu.Dar pentru cei certati cu engleza eu zic, ca-i bine. big grin Iar celelalte,pana la 52 le gasiti tot pe site dar cu subtitrare.Scrieti in casuta de search(cautare) x-men evolution si numarul episodului.Sper ca am ajutat.happy

Scrie un Comentariu