Youtube downloader

aprilie 10 62.989 Like to Share? 39 Comentarii Text Mare-Text Mic

Click aici pentru download melodie din clip youtube
Click aici pentru download clip youtube in format video

Buun, puteti sa cititi si mai jos dar ceea ce am scris mai jos este o metoda mai veche, care nici nu stiu sigur daca mai merge. Cel mai rapid este sa folositi link-urile de sus.

Multi cauta un Youtube downloader..  pe langa site-urile de download care se gasesc pe internet la ora actuala, am un program foarte bun cu care puteti downloada si converti clipurile de pe site-ul Youtube si nu numai.

Puteti downloada videoclipurile in .flv asa cum sunt ele in site, sau le puteti downloada direct in .avi sau alte formate sau chiar sa downloadati doar partea audio a clipului.. este foarte folositor.
Merge folosit si ca un convertor din FLV in divx, xvid, mpeg, dvd, avi, mp3 etc. si invers.

Mi s-a spus ca ultima versiune nu ar mai fi gratis 100% putand descarca si converti automat clipuri doar in fisiere video, nu si decat partea audio, asa ca daca doriti sa luati direct partea audio a unui clip de pe Youtube in .mp3 va trebui sa va luati o versiune mai veche pe care o puteti descarca de aici.

V-o recomand pe aceasta fiind full si cu nimic mai prejos decat versiunea noua.

Singurul deazavantaj este ca nu puteti cauta direct filmele, dar va puteti folosi de navigatorul vostru de internet pentru asta si atunci cand gasiti un filmulet care va place, copiati link-ul acestuia fie din caseta de navigare a browser-ului vostru de internet, fie dand click sub filmulet pe link-ul „more share options”.

Dupa ce copiati link-ul deschideti Covertorul (tube downloader-ul) si intrati in al doilea meniu: „Descarcare din Tube”. Aici este un camp sus unde introduceti link-ul filmuletului, si inainte sa-i dati „Descarcare” aruncati o privire in stanga, veti observa niste optiuni. Aici va intereseaza primele trei:

Prima este foarte importanta, fiind formatul in care se converteste filmul, astfel alegeti avi pentru filme sau celelalte optiuni de imagine, iar pentru a downloada decat sonorul videoclipului, adica melodia de pe fundal in .mp3 selectati optiunea Audio only.

A doua este pentru alegerea calitatii filmului, cred ca toti vom dori „calitate inalta”, iar a treia optiune este pentru alegerea folderului unde se salveaza filmuletul sau melodia.
De asemenea, dupa cum ati observat, i-am zis Tube Downloader, fiindca pe langa YouTube mai sunt si alte Tube-uri precum acesta si din care merge sa downloadati prin aceeasi metoda, inclusiv de la site-uri pentru adulti. Pentru a vedea lista completa a site-urilor compatibile dati un click pe link-ul de sub campul de introducere a link-ului adresei filmuletului.

Pentru aceia care au downloadat alte fisiere de pe alte site-uri cu ajutorul unor programe sau extensii, in format .flv, trebuie sa deschida programul acesta si sa aleaga meniul „Conversie din flv” si apoi sa selecteze fisierul de convertit si cele trei optiuni: format, calitate, folder-ul de iesire. Este posibil ca la instalarea programului altundeva decat in C unde este presetat sa va dea o eroare.

La unele videoclipuri da eroare cand incercati sa le descarcati, se intampla rar dar se intampla.. nu incercati sa le luati cu site-uri de download de pe Youtube fiindca nu vor merge nici acelea. In schimb, merge sa le downloadati in .flv cu Extensia Download Helper de Firefox, si apoi le convertiti cu programul de mai sus, fie luati doar melodia de pe fundal fie il pastrati pe tot si il faceti in .avi sau alt format.


Etichete: Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

39 Comentarii la “Youtube downloader”

 1. ady says:

  dami idu tau de mess sa e intreb ceva ca nu am inteles cum scot numa melodia fara videoclip straight face

  • admin says:

   pai cand dai acolo download fron tube bifezi in stanga jos la output sau cum are el acolo, optiunea Audio only ca sa ia numai melodia

 2. tamas says:

  cum fac sami descarc programu unde tre sa dau

 3. Kiss says:

  Nu necesita instalare, nu necesita resurse, nu exista riscul ca datele dvoastra sa fie furate prin diferite programe anonime de downloader, dar exista singurul portal mobil din lume cu serviciul online downloader functionabil winking http://mfws.ro/downloader

 4. Lady says:

  Cum pot sti in ce sa convertesc un videoclip descarcat de pe youtube pt a fi citit de un tv-LCD de masina? Xvid?

  • admin says:

   codecurile xvid si divx sunt cele mai folosite in conversia .avi si nu vad de ce nu ar merge. Probabil citeste si .mp4 (poti descarca cu Download Helper filme care sunt puse spre vizionare online pe diverse site-uri, si care sunt deja codate optimizat pentru marime mica.. un film la 480p are pana in 500mb, unde mai pui ca are direct si subtitrare in romana). In functie de rezolutia ecranului se poate sa fie de ajuns si o calitate de 360p.

Scrie un Comentariu