DESPRE BLOG

ditoBlogul DITO îşi are originile în blogul Welcome.. Hai Pa! care a luat naştere pe data de  4 ianuarie 2008 propunându-şi să fie un blog primitor, util şi cât mai divers, astfel încât să ajute pe toată lumea, iar pe lângă ajutorul pe care îl oferă să aibă şi subiecte de divertisment, ştiri, lucruri incredibile, filmuleţe haioase, utile din viaţa de zi cu zi etc.

În luna martie a anului 2011 blogul a trecut printr-o schimbare radicală, recurgându-se la aceasta datorită mai multor probleme începând de la limitările existente pe o platformă gratuită de blogging (haipa.ro),  şi terminând cu articolele blogului care de-a lungul timpului s-au învechit iar structura acestora a împiedicat evoluţia corectă a blogului, ajungând la imposibilitatea furnizării unui conţinut la obiect cititorilor săi.

Odată cu trecerea timpului şi aşteptările au fost mai mari, aşadar, sub semnul evoluţiei s-a trecut la reorganizarea conţinutului, rescrierea articolelor şi paginilor, precum şi la mularea conţinutului într-un aspect lizibil, curat şi revigorant.

Copyright © 2008-2015 DITO.ro – Unele Drepturi Rezervate. Vezi termeni si Conditii »

Omul din spatele rândurilor

Ce-i drept nu pe toată lumea interesează dar sunt unii cititori care doresc să pună o faţă omului care le vorbeşte prin intermediul rândurilor scrise. M-am ferit să fac pe plac acestor cititori, nu din cauză că aş avea ceva de ascuns ci pentru a păstra o urmă de mister, lăsând pe fiecare în parte să îşi formeze în minte o imagine abstractă despre cum aş arăta. Dacă vreunul din voi şi-a creat o anumită imagine în minte despre cum aş arăta, atunci poate ar fi mai bine să şi-o păstreze indiferent de cât de bună sau cât de rea este, să nu mai caute fiindcă nu aş vrea să dezamăgesc. De asemenea, trebuie ţinut cont că multe articole de pe acest blog sunt scrise cu mulţi ani în urmă, unele actualizate şi altele nu, aşadar sunt scrise de personalităţi diferite în sensul că unul eram la 20 de ani şi altul sunt la 26.

Cum tendinţa web actuală cere socializare şi prietenie, iar pentru că pe blog nu sunt foarte activ din cauza altor preocupări, cei interesaţi mă pot urmări pe Facebook – îmi pot vedea, comenta, aprecia şi distribui postările publice (adică majoritatea că nu prea am nimic de ascuns). Nu accept cereri de prietenie de la străini fiindcă doresc să păstrez lista de prieteni „descurcată”, numai cu prieteni şi cunoştinţe.

Aş putea totuşi să spun şi câteva cuvinte despre mine, pentru a-mi putea contura un profil. Aşa cum era de aşteptat în era aceasta a calculatoarelor, nu sunt un om în vârstă, şi nici nu plănuiesc să ma consider bătrân indiferent de anii care sunt sigur că vor trece şi vor tot trece. Sunt mai tot timpul ocupat cu câte ceva sau gândindu-mă la ceva care trebuie făcut, în ideea de a reuşi într-un final să fac ceva în viaţă cu ajutorul puţinului cunoscut şi a îndemânării pe care o am la dispoziţie pentru a-l pune în practică. Deseori îmi neglijez aspectul fizic, în sensul că nu mă bărbieresc şi nu îmi fac freza dar asta nu este chiar o problemă fiindcă norocul a făcut ca mama natură să mă binecuvânteze cu gene bune. Am fost tot timpul ceva mai narcisist, ceea ce vă recomand şi vouă, să faceţi ce vă place fără a ţine cont de opinia celorlalţi. A ţine la individualism şi la ceea ce vă face fericiţi nu este o ruşine, indiferent de proştii care se hlizesc în grupul lor de tontovani.

În rest, cei care mă citesc îmi cunosc destul de bine calităţile şi defectele morale fiindcă felul de a gândi reiese destul de bine din articolele pe care le scriu. Ce-i drept articolele personale sunt presărate pe ici pe colo fiindcă nu convine la toată lumea să citească gândurile unei persoane, ca să nu spun aberaţiile. Aşadar de dragul traficului veţi găsi pe acest blog un conţinut foarte divers, adaptat la cerere. Cu toate acestea, sper să vă fie la îndemână şi să găsiţi măcar un articol interesant astfel încât să mă bucur că v-am binedispus sau v-am ajutat prin ceea ce v-am arătat pe blog.

62 Comentarii la “DESPRE BLOG”

 1. Gabii says:

  esti super tarewinking.sunt pe blogul tau zilniclaughingSucces in continuare si nu-mi vine sa cred cata rabdare aiworriedBravo tie!kiss

 2. roxana_uba says:

  nu inteleg nimica…in fine..altadata..

 3. Magdalena says:

  Comentariile de mai sus spun cam totul, ai un blog foarte interesant si complex, am ajuns sa-l iubesc in doar doua zile de cand l-am descoperit.Aprecieri de natura personala nu-mi permit sa fac dar sigur e de bine! Felicitari si mult succes!

 4. Vlad B says:

  Salut!
  In primul rand vreau sa te felicit, faci o treaba buna pe blog!

 5. Americanu says:

  ROG,VREM ABONÂRI PRIN NEWSLETTER .
  FELICITÂRI,FOARTE BUN BLOG!

  • admin says:

   multumesc! deocamdata exista doar posibilitatea abonarii prin semn de carte actualizabil http://blog.dito.ro/feed/ (in browser, in yahoo sau in extensia x-notifier daca ai firefox – e o extensie care te anunta cand primesti un mail de pe mai multe conturi) si prin abonare la pagina de facebook sau twitter (este un script care posteaza automat linkuri catre articolele noi) happy

 6. Sab says:

  Cand am citit retarzenia de articol „cum sa faci sex cu o virgina”, am crezut ca ai maxim 16 ani. Acum ca vad ca ai 26..nu pot decat sa imi doresc sa fii institutionalizat.

  • admin says:

   laughing nici nu iti imaginezi cat trafic aduce „retarzenia” aia de articol, pe cand la articolele „elevate” bate vantul. Se gasesc aici articole cu de toate pentru toti, citesti si comentezi ce iti place.

Scrie un Comentariu